10-07-2006, 20:59
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Kolejne dziecko, które tak źle znosi krytykę?
Więc tak: no, to co powiedziałeś o UHach to stawia sprawę w innym świetle. Teraz z jeszcze większym politowaniem patrzę na ciebię. Chyba każdy bierze uhy na hunt i awaryjne, czyli takie, na których mógłby uciec, np. przed PK po huncie. Jeżeli sądzisz, że na 1,5bp uh uciekłbyś z hellgate w miarę pożądnemu teamowi pk, to tylko pogratulować przewidywania.
Palek miał po kolei lurować? No to właśnie widzę jak to wyglądało. Pchał się na pałę, po czym uciekał z taką ilością DSów, beho i elderów, że szkoda gadać.
Sądzisz, że bez macro nie da się bez ryzyka dla życia postaci UHać się i GFBkować? Gówno prawda. Jeśli blokuje się Evila rozsądnie, to nie zdjemie cię nawet 2 rundach, a na pewno nie takiego 51 knighta z 800~ hp - nawet przy wspraciu beholderów i innych ścierw. A ponad to, przecież palek mógł używać gfb prawda? Ale nie lepiej pomyśleć...
|
ja z politywoaniem czytalem tego posta. nazywasz kolesia dzieckiem a sam 13 lat. Sprawa uzywania gfb i uhania sie.... i po co mial te gfb walic ? za ile by walnal ? 50 ?-.- pozatym z jego komputerem to zdziwilbys sie jak mozna grac w tibie z hardcorem... na teamt palka to ja juz lepiej nic nie bede mowic bo nie warto.. druga sprawa uciekczka pred pk z hellgate.. cyz ja wiem czy to takie trudne... pocisnac na drakonie albo zabawic sie czrem levitate. z dobrym pvp to ci i bp uh nie psozedl na ucieczke przed 40 lvlami w 5-osobowym teamie. ale ja juz nie wnikam w to wszystko. Pozatym palek nie mial lurowac tylko palek udawal komandosa. Jezeli, teraz ty (dziecko) chcesz napisac mi jakas riposte, to mysle ze zoabcze ja gdzies za 2 dni~, jesli nie zoabcze zadnej glupiej riposty to respect... zachowasz sie stosunkowo dorosle...
|
|
|