Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 21:39   #29
Likwidator
Użytkownik forum

Likwidator's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Stan: Na emeryturze
Likwidator ma numer GG 3923320
Domyślny

A więc może ja się wypowiem chociaż pewnie i tak nooby zmieszają mnie z błotem .

Po perwsze:

Tibia to raczej MMNOIG - Massive Multi Nobs Online In Game Niż MMORPG ponieważ sama nazwa RPG mówi że gra powinna zachować klimat a nie jak tibia opierać się na kilku słówkach (hi, bye buy, sell, pol, swe, br etc.), po przecież 40% graczy nie zna angielskiego i argumentuje to słowami "nie lubie angielskiego" lub "ucze się niemieckiego" a nawet "weź ty się odczep"

Po drugie:

Tibia jest grą w której żadko można odkryć coś nowego lub "przerzucić się na jakieś inne potwory"

Po trzecie:

Nie trzeba byc ekstra programistą aby napisać cheat jak ktoś napisał mówiąc też że nooby używają co najwyżej taskera bo to nie prawda (coś o tym wiem - teraz już nie gram), klasyczne nooby używają programów takich jak tibia candy albo tego całego śćierwa z tibia.org.pl a uwieżcie mi że tych programów jest multum i ok 60% graczy korzysta z kilku takich programów.

Po czwarte:

Wracając do wątku RPG co to za questy które 95% graczy zana z internetu 3% ma je w dupie a tylko 2% stara je się wykonać normalnie.
Likwidator jest offline   Odpowiedz z Cytatem