Wiec oczywiscie Chodzi Mi O Knight Waska I dzikiego Tonego
Najpierw Troche O wasku
*Wasek Co ty Ludziom Wkrecasz Ze Na Allegro Kupiles Dh, Ja Jakos Ciagle Patrze Na Allegro I nic Nie Ma I nie Bylo A napewno juz Dh.. a Jesli kupiles Dh Na Allegro To podaj link a nie rzodkiewka jest superisz farmazony-.- ale to i tak jest wiadome ze ty i twój kolega dziki jestescie uwielbiam jeść bananyanymi Alfonsami -.- na twój temat Koniec..
*Dziki Co tu Gadac, Hackuje Ludzi a pózniej muwi ze mial hacka tak bynajmniej bylo w moim przypadku (Lord Strazhok Here), Ale w Przypadku Szczurka To juz Tony Se przeuwielbiam jeść bananyal Oddal mpa dla marcina Bo mu sie go szkoda zrobilo., ale jak sie zbierzemy ekipa i zajdziemy do dzikiego i waska to nam was szkoda nie bedzie Ledwo co do domu wejdziecie s*****ele uwielbiam jeść bananyane... Myslicie Ze bedziecie Sobie Tak Ludzi o*******ac na itemy To sie mylicie Qrwa, Wakacje Sie zaczely Wiec w kazdej chwili Mozna Zebrac Team Na hunt

Moze Cos dobrego wypadnie ;D... a ja muwie ci dziki ze jak kiedys sie ekipa zbierze to zobaczysz bedziesz plakal ,sral ,szczal ale i tak dalej bedziemy cie na*******ac, a na konec jeszcze zaprowadzisz nas do waska i oddasz nam swoje passy uwielbiam jeść bananyany męski narząd płciowyu -.-
*Pozdro
Dla Zula(Ladnie Sie Odrobiles)

Dla Robala Gz Demoków I tez, ze sie po hacku zebrales
Dla Zephima ;D z licytacji nici ;d
* 3majcie Sie ( Calmera Forever)->\/-Strazhok Foverer-\/<-