Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 01:19   #69
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Domyślny haha

nie bylo mnie 3 dni a tu takie zaskoczenie. W pierwszych wersach Draz juz wspomnial o mnie . a tak na powaznie to Aleksy jestes w moich oczach co najwyzej smieszny. Tytul topicu smieszy mnie jeszcze bardziej. "odbudowa servera", "koniec PA" - sam chyba nie wierzysz w to, co mowisz, ale jednego Ci zazdroszcze... umiejetnosci przekonywania innych do siebie. A glupie Drazoludki jak pieski lataja za Toba. Na Tibia.com dales posta:

Originally posted by Drazharm on 09.07.2006 17:13:01:
> tegax = thief = dof

zlodziej zlodziejowi wypomina? moze zazdrosc, ze potrafil ukrasc wiecej niz Ty kradles od slabych i naiwnych? On moze sie szczycic bo okradl wielkie Wanted, a Tobie zalezalo tylko na noobkach, ktorzy pol roku zbierali na premmy. Zapewne nie odpowiesz na powyzsze pytanie, zeby nie rozgrzebywac starych brudow i je jak najszybciej zatuszowac. Dla niektorych wykreowales sie na gwiazde azury, gratulacje ale dla niektorych bedziesz zawsze thiefem i tego nie zmienisz. Powodzenia w budowaniu nowej, wielkiej Azury. A koniec PA moze nastapic tylko pod 1 warunkiem - ze Copy zmienia azure na non-pvp. 3maj sie