Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 01:27   #135
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anders
Jaki jest ten dowód, że traktuje siebie lepszym niż jestem? To że z pracy dyplomowej, którym był film stworzony przezemnie grafiką 3d i 2d dostałem 6?
Tym, ze od razu zaznaczasz, ze jest ktos lepszy od xxx. Nawet w tym poscie to widac. Ale zeby nie bylo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciebie
Czarny Lotosie, jak nie znasz sie na grafice to sie nie wypowiadaj. Ja w czerwcu obroniłem prace dyplomową na 6 z grafiki komputerowej więc raczej wiem lepiej.
Tak wiec piszesz, ze "wiesz lepiej", bo masz 6 z pracy dyplomowej. A ja sie zapytam...i co z tego? Papierek nie swiadczy o umiejetnosciach, bo znalazlbym kupe idiotow, ktorzy maja dobre swiadectwa. Po drugie, skad wiesz, ze on sie nie zna na grafice? Czyzbys mial kompleks kujona?
Cytuj:
Nie znasz mnie człowieku, a tym bardziej moich możliwości np. w grafice komputerowej więc nie zajmuj zdania w kwesti o której nie masz pojęcia...
O, a tu znowu pokazujesz, ze JA nie mam pojecia o czyms, co TY doskonale znasz. Pozatym, moge cie oceniac po poziomie twojego zarozumialstwa, na co pozwala mi konstytucja RP.
Cytuj:
A co do gryfa to z tego co pamiętem w jednym z postów autorka napisała o powstaniu swojej pracy.
W takim razie w tym poscie ja napisze, ze pod domem mam czerwone Ferrari, w domu wanne wieksza niz twoje mieszkanie, a teraz wlasnie niewolnica mnie wachluje galazka palmy. Uwierz mi, czlowieku!
Cytuj:
Najwyraźniej nie masz racji Nekromato, lordzie sith, że jest to bardzo przerobiony smok i pogódź się z tym, że w niektórych dziedzinach życia są ludzie, którzy mogą dysponować większą wiedzą niż Ty.
Ok, skoro mowisz to Ty, Andersie, przyjme z pokora twe slowa i uwierze, ze nie jest to przerobiony mocno smok (co na gole oko widac, czego wciaz bede sie trzymal).

Ps. Nie mam zadnych pretensji do nikogo, przeciez mozna bylo mocno modyfikowac grafiki z Tibii. Autorce gratuluje pomyslu i wykonania, bo praca jest b.ladna - powtarzam to po raz drugi. Ale jestem jak Tomasz - nie uwierze, ze to jest praca wykonana od podstaw, jesli nie zobacze szkicow z etapow prac.