Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 03:09   #41
Likwidator
Użytkownik forum

Likwidator's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Stan: Na emeryturze
Likwidator ma numer GG 3923320
Domyślny

@ragnar666

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ragnar666
no od razu 1 jest w całej grze... ehh... to że Ty robisz (bo wnioskuję z Twojej wypowiedzi) questy z jakiegoś opisu to potem mówisz "łee! tylko tyle?; ale łatwe.... tandeta...." questy w tibii sa duzo trudniejsze niż w jakiejkolwiek innej grze bo tutaj samemu trzeba było znaleźć wskazówki i jakiegoś kluczowe go elementu, tylko że to niestety było kiedyś...
Zgadzam się.

Cytuj:
no jak dla mnie czary w Tibii to te specjalne umiejętności... z atrybutami masz rację bo przez to wszystkie postacie z tej samej klasy sa bardzo zblizone do siebie...no ale to jakoś bardzo nie przeszkadza - przynajmniej mnie ;]
Ja bym tych "Czarów" do umiejętności specialnych raczej nie zaliczał ponieważ zawsze jest to coś co gre wyróżnia np. kowalstwo, gotowanie etc.

Cytuj:
no powiedz że łowienie ryb pomaga w walce.... to jest skill poboczny tak jak też czar zamieniania się w przedmioty/potwory
Racja, ale tych skilli pobocznych powinno być więcej i powinny odgrywać większą role w rozwoju postaci.

Ostatnio edytowany przez Likwidator - 11-07-2006 o 03:10.
Likwidator jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.