Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 08:52   #136
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Tym, ze od razu zaznaczasz, ze jest ktos lepszy od xxx. Nawet w tym poscie to widac. Ale zeby nie bylo

Tak wiec piszesz, ze "wiesz lepiej", bo masz 6 z pracy dyplomowej. A ja sie zapytam...i co z tego? Papierek nie swiadczy o umiejetnosciach, bo znalazlbym kupe idiotow, ktorzy maja dobre swiadectwa. Po drugie, skad wiesz, ze on sie nie zna na grafice? Czyzbys mial kompleks kujona?

O, a tu znowu pokazujesz, ze JA nie mam pojecia o czyms, co TY doskonale znasz. Pozatym, moge cie oceniac po poziomie twojego zarozumialstwa, na co pozwala mi konstytucja RP.

W takim razie w tym poscie ja napisze, ze pod domem mam czerwone Ferrari, w domu wanne wieksza niz twoje mieszkanie, a teraz wlasnie niewolnica mnie wachluje galazka palmy. Uwierz mi, czlowieku!

Ok, skoro mowisz to Ty, Andersie, przyjme z pokora twe slowa i uwierze, ze nie jest to przerobiony mocno smok (co na gole oko widac, czego wciaz bede sie trzymal).

Ps. Nie mam zadnych pretensji do nikogo, przeciez mozna bylo mocno modyfikowac grafiki z Tibii. Autorce gratuluje pomyslu i wykonania, bo praca jest b.ladna - powtarzam to po raz drugi. Ale jestem jak Tomasz - nie uwierze, ze to jest praca wykonana od podstaw, jesli nie zobacze szkicow z etapow prac.
Mówisz, że papierek nie świadczy o umiejętnościach, ale jednak ten papierek uzyskałem głównie za zrobioną pracę a nie tylko za wiedzę, poza tym jeśli uważasz że "papierek" nic nie znaczy to spróbuj się dostać na dobrą uczelnie z samymi dwójkami na świadectwie i nie zapomnij dopisać "oceny o niczym nie świadczą, bo ja mam umięjetności" -.-'''' Poza tym nie napisałem nigdzie, że ktoś się nie zna na grafice, a ta osoba o której mowa w końcu sama przyznała, że nie miała racji co do Gryfa. Jak chcesz to możesz sobie wmawiać, że to przerobiony smok a jak dla mnie, możesz sobie nawet uważać, że jest to przerobiony szczur. Ja natomiast uważam ze nie masz zielonego pojęcia o tworzeniu i analizie takiego typu grafiki skoro z uporem maniaka bronisz swojego zdania, które niekoniecznie jest słuszne. A jeśli nadal masz mi coś do powiedzenie to pisz na PW/maila/gg bo zapewne wielu ludzi nie ma zamiaru oglądać tych wywodów, po za tym nie chcem zaśmiecać tematu...

Ostatnio edytowany przez Anders - 11-07-2006 o 11:37.
Anders jest offline