Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Tym, ze od razu zaznaczasz, ze jest ktos lepszy od xxx. Nawet w tym poscie to widac. Ale zeby nie bylo
Tak wiec piszesz, ze "wiesz lepiej", bo masz 6 z pracy dyplomowej. A ja sie zapytam...i co z tego? Papierek nie swiadczy o umiejetnosciach, bo znalazlbym kupe idiotow, ktorzy maja dobre swiadectwa. Po drugie, skad wiesz, ze on sie nie zna na grafice? Czyzbys mial kompleks kujona?
O, a tu znowu pokazujesz, ze JA nie mam pojecia o czyms, co TY doskonale znasz. Pozatym, moge cie oceniac po poziomie twojego zarozumialstwa, na co pozwala mi konstytucja RP.
W takim razie w tym poscie ja napisze, ze pod domem mam czerwone Ferrari, w domu wanne wieksza niz twoje mieszkanie, a teraz wlasnie niewolnica mnie wachluje galazka palmy. Uwierz mi, czlowieku!
Ok, skoro mowisz to Ty, Andersie, przyjme z pokora twe slowa i uwierze, ze nie jest to przerobiony mocno smok (co na gole oko widac, czego wciaz bede sie trzymal).
Ps. Nie mam zadnych pretensji do nikogo, przeciez mozna bylo mocno modyfikowac grafiki z Tibii. Autorce gratuluje pomyslu i wykonania, bo praca jest b.ladna - powtarzam to po raz drugi. Ale jestem jak Tomasz - nie uwierze, ze to jest praca wykonana od podstaw, jesli nie zobacze szkicow z etapow prac.
|
dzięki za gratulacje
a poza tym bez obrazy,ale to ty mi wyglądasz na zarozumialca... Dzięki Bogu, że tobie niczego nie musiałam udowadniać, ku mojemu szczęściu nie byłeś w jury... Powienies się zastanowić nad tym co piszesz, bo tym obrażasz jury

... Chyba wiedzą co robią, widzieli dowody na autentyczność mojej pracy, przecież inaczej bym nie wygrała tej nagrody... Niestety- ku twojemu niezadowoleniu pozostaniesz niewierzątym tomaszem, nikt ci nie ulży w tej dociekliwości, a ja nie potrzebuję udowadniać tobie że to moja praca, bo w końcu po co miałabym to robić.
A tak poza tym spójrz jak obrażasz innych ludzi... Wyobraź sobie że są na tym świecie jeszcze mądrzy i zdolni ludzie, którzy naprawdę dużo potrafią, ja znam takich kilku...Być może obracasz się kręgu takiej grupy ludzi, którą opisałeś w swoim poście- nic mi do tego, ale skoro nie znsz człowieka to go nie oceniaj, bo sam wyrabiasz sobie złą opinię

A ten opis o ferrari jak dla mnie nie jest ani śmieszny ani nie świadczy o zbytniej inteligencji- raczej o wybujałej wyobrażni... taką przypadłość często nazywa się schizofrenią... Czyżby

?