Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veroslan
noobku to nie jest mc nawet nie wiesz jak to sie nazywa... a z kąd ty mozesz wiedziec, ze oni graja na aim botach?? znasz wszystkich i patrzysz im w kompy?
masz cos dziwnego z głowa... a może jestes zazdrosny, ze oni maja bota a ty nie, bo nie umiesz znależć? a dla twojej wiadomości MC=Multiclient 
a jak bys nie był noobkiem i jak tam ktos chciał newbe, to wiedział bys ze macro to było używane jakies 5 update temu, teraz to jest stare i nie użyteczne.
|
z kad wiem no np: widzialem raz draza a po drugie draz na mc(ja nazywam to mc niewiem jak to sie nazywa bo tego nieuzywam ale ty napewno wiesz)
tez by dedl wy mysilicie ze jak mc sie ma to nigdy niededniesz to dostani serie sd odrazu sie wylozysz n00bki jestesicie gralisicie (zakazne slowo ) na ots ?? bo tam nigdy niepadniesz a po drugie draz wedulg mnie to taka lama wiekszasc ludzi na azurii go nieszanuje (z tego co ja wiem) i draz kiedys padnie duzo razy i przegra swoja wojne wtedy sie przzeniose na ten server i go dobije (moje marzenie zeby draz zaliczyl rooka) od nowa