Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 11:07   #45
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

no ok ..nie powininem wypowiadac sie o grach w ktore nie gralem wiec przepraszam za moj blad..

i ja nie mowie ze grafika nie ma znaczenia..ale przynajmniej dla mnie ta grafika ma cos w sobie, cos co przyciaga, jest banalnie latwa, a zarazem intrygujaca czasami ..
Niewiem dlaczego ale ja do tej grafiki wlasnie mam sentyment raz nie gralem przez 6 miechow i brakowalo mi jakiejs takiej prostej gierki..wiec wrocilem

bo morrowind mimoze fajny nudzi sie po ktoryms tam juz razie..diablo nudzi sie jeszcze szybciej .. obecnie wymiatam w rome total war ale i tak do tibi sie oguje zeby z ludzmi pogadac czasem... i duzym plusem tibi jest tez to ze mozna dosc szybko np zminimalizowac okno..bedac w pz-lock czy nawet w jakims odludnym miejscu, slucha sie muzyki ktora sie podoba danej osobie, ewentualnie rozmawiasz sobie z innymi ale to jest w wielu grach w sumie.

Tibia ma swoj urok dziek grafice wlasnie..ja jakos sobie nie wyobrazam zeby zrobli z tego jakis 3d..chociaz polepszajac grafike co update powoduja u mnie wieksze lagi....po ostatnim to przez 2 tyg nie moglem nawet zabic nic zostawalo mi tylko stanie pod dp
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem