Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 11:21   #91
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Jasne, ze tak. Pod warunkiem, ze zmniejszymy diete tylko poslom bez wyksztalcenia wyzszego i tylko tym, ktorzy np. nie maja jakiegos minimum przebywania w sejmie.
Zniesmy te masakryczne diety wszystkim do normalnego poziomu. Oficjalnie deta wynosi 2.3 tysiaca zlotych. Czyli przy niskich zarobkach w Polsce (2.5tys zlotych) to nic
Cytuj:
Nigdy w zyciu. Byc moze czasami rodzi to zle rzeczy, ale w czasach gdy kaczki doszly do glosu jest on jak najbardziej wskazany.
Gdyby anulowac ten caly immunitet, poslowie zaczeliby bac sie prawa, a nie prawo poslow.
Cytuj:
Ok. Tylko w jaki sposb zdefiniujesz powiazanie parti z kolkami rozancowymi? Kiedy ono wystepuje? Kiedy jakis polityk wystepuje w jej telewizji? Sory, dla mnie tez jest to smieszne, ale mamy demokracje i kazdy polityk moze robic co chce, jezeli jest to zgodne z prawem.
Ok. Ale skoro podpisanie takiego np paktu stabilizacyjnego odbylo sie TYLKO na antenie TVTrwam, to cos tu jest nie w porzadku? Wylacznosc - nie, dla wszystkich tv - jak najbardziej. O to mi chodzilo
Cytuj:
A to jest dokladnie takie same myslenie jak "zdelegalizowac SLD" - wiesz, kto to powiedzial?
Wiem, kto to powiedzial. Ale teraz odpowiedz mi, po co istnieje takie cos jak ministerstwo gospodarki morskiej, ktore (jak na razie) nie zajmuje sie niczym? A obecny minister, Rafal Wiechecki (byly dzialacz MW) nawet nie potrafi opisac, jak wyglada dorsz? Nie wspominajac o tym, ze zabronil rybakom wyplywac na morze w niedziele. Przeciez to zalosne jest - zlikwidowac cos, co istnieje tylko dla stolkow.