Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 11:33   #140
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evinio
Powienies się zastanowić nad tym co piszesz, bo tym obrażasz jury ...
Nie wydaje mi sie, zeby to bylo w jakikolwiek sposob krzywdzace dla w/w jury
Cytuj:
Chyba wiedzą co robią, widzieli dowody na autentyczność mojej pracy, przecież inaczej bym nie wygrała tej nagrody...
Oj, a gdzie ja napisalem, ze twoja praca nie jest autentyczna? Nie wspominajac o tym, ze uwazam, iz nagroda jest ci udzielona slusznie.
Cytuj:
Niestety- ku twojemu niezadowoleniu pozostaniesz niewierzątym tomaszem, nikt ci nie ulży w tej dociekliwości, a ja nie potrzebuję udowadniać tobie że to moja praca, bo w końcu po co miałabym to robić.
Uwierz mi, ze nie zalezy mi na tym udowodnieniu, tak jak i tobie nie zalezy na potwierdzeniu informacji, jakie Ferrari stoi pod moim domem
Cytuj:
A tak poza tym spójrz jak obrażasz innych ludzi... Wyobraź sobie że są na tym świecie jeszcze mądrzy i zdolni ludzie, którzy naprawdę dużo potrafią, ja znam takich kilku...
W ktorym miejscu kogos obrazilem? Powiedzeniem, ze dobre swiadectwa maja tez idioci? A to nie jest prawda? Nigdzie tu nie obrazilem tych, ktorzy otrzymali takie swiadectwo zasluzenie.
Cytuj:
A ten opis o ferrari jak dla mnie nie jest ani śmieszny ani nie świadczy o zbytniej inteligencji- raczej o wybujałej wyobrażni... taką przypadłość często nazywa się schizofrenią... Czyżby ?
Ludzie inteligentni maja "bardziej rozwinieta" wyobraznie od tych prostych, wiec... No, ale skoro wedlug ciebie wybujala wyobraznia to choroba psychiczna, to pozazdroscic Tolkienowi

@Anders : owszem, nie mam zielonego pojecia o tworzeniu grafiki. Zapewne, gdybym posiadal taka wiedze, jaka ty dysponujesz, nie wydawaloby mi sie, ze jest to przerobiony smok