Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 12:13   #141
Evinio
Użytkownik forum

Evinio's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 58
Poziom mag.: 63
Evinio ma numer GG 6359872
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
1.Nie wydaje mi sie, zeby to bylo w jakikolwiek sposob krzywdzace dla w/w jury

2.Oj, a gdzie ja napisalem, ze twoja praca nie jest autentyczna? Nie wspominajac o tym, ze uwazam, iz nagroda jest ci udzielona slusznie.

3.Uwierz mi, ze nie zalezy mi na tym udowodnieniu, tak jak i tobie nie zalezy na potwierdzeniu informacji, jakie Ferrari stoi pod moim domem

4.W ktorym miejscu kogos obrazilem? Powiedzeniem, ze dobre swiadectwa maja tez idioci? A to nie jest prawda? Nigdzie tu nie obrazilem tych, ktorzy otrzymali takie swiadectwo zasluzenie.

5.Ludzie inteligentni maja "bardziej rozwinieta" wyobraznie od tych prostych, wiec... No, ale skoro wedlug ciebie wybujala wyobraznia to choroba psychiczna, to pozazdroscic Tolkienowi

6.@Anders : owszem, nie mam zielonego pojecia o tworzeniu grafiki. Zapewne, gdybym posiadal taka wiedze, jaka ty dysponujesz, nie wydawaloby mi sie, ze jest to przerobiony smok
1.A czy ja powiedziałam że kogokolwiek krzywdzi tego typu gadanie? Obrażanie nie zawsze jest krzywdzące, szczególnie dla tych, którzy się tym nie przejmują [co nie zmienia faktu, że słowa nie do końca przemyślane mogą przedstawiać kogoś w złym światle]
2.Wzorowanie się na smoku albo przerabianie potwora, jak dla mnie, podważa autentyczność, dlatego się tak oburzam, bo to nie moja wina, że gryf ma 4 nogi i skrzydła, tak jak smok... chyba nie zrobię gryfa z mackami ośmiornicy zamiast skrzydeł :|... chociaż wtedy i tak dla niektórych "znawców" może być przerobionym smokiem, bo obrazek ma takie same wymiary [64x64], czyż nie?
3. Więc po co gadać o takich głupotach?
4. To po co piszesz o czymś co nie ma związku ze sprawą?:| ani z osobą, która traktujesz ze złośliwością?
5.według mnie wybujała wyobraźnia nie zawsze oznacza rozwiniętą, czasem wygląda raczej na chorą wyobraźnię, albo zwykłą złośliwość [z czego raczej trudno się śmiać, nawet jak miało być śmieszne], a to raczej nie świadczy dobrze o tobie... Złośliwością bronią się ludzie, którym brakuje argumentów... Ps.poczytaj o schizofrenii [bo chyba nie wiesz zbyt wile o tej chorobie]- nawet inteligentne osoby mogą na nią chorować
6. hmm... to zastanawiające... skoro nie znasz się na grafice to po co zabierasz głos w tym temacie? kompromitacja... wolny kraj, konstytucja ci na to pozwala, no coż...
Evinio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.