Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 13:48   #49
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez seedee
No, klimat rządzi, prowadzenie super 42-pikselkowego wojownika którego główną siłą jest telekineza, bo przecież on nie walczy mieczem...( przynajmniej tego nie widać ) jego głównym zadaniem jest wywołanie przecudownych dwóch, ewentualnie trzech cyferek nad głową wroga... super klimat!

i tu sie mylisz kilmat jest i to o wiewleiwkeszy niz w mu, halbardpl, knightonline, kalonline .. winne nie gralem

uczepiles sie tych cyferek..na to pozwala grafika i tak jest..to tez ma swoj urok..znalem pare osob ktore zostawily wyzej wymienione przezemnie gry bo im sie podobaly wlasnie te cyferki ^.-

a co do klimatu.. jest i to duzy..moze nie tyowo rpg jak w uo online ale jest, bo znaczna czesc czasu mozesz przestac w jednym miejsu i tylko rozmawiac..mialem tak czasami ze 3-4 tygodnie nie opuscilem terenu domku lub ewentualnie poszedlem do dp .. i zawsze znajdzie sie ktos do rozmowy, sedzenia czasu na rozmowie..a w tych 3 d gierkach nowych zabijasz potworki o dobrej grafice i tyle..ekipa sie zbiera zabijecie a rozmowy jest tyle co pies naplakal.. bo kazdy pedzi zabijac coraz to lepsze rzeczy..lub ustawi sobe targ i wychodzi z domu.. tam poprostu jest wiekszy nacisk na exp a w tibi nikt do tego nie zmusza jesli nie ma sie ambicji na pa lub pg..lub nie ammy pociagow do zdobywania wladzy.

i fakt nie spotkalem nigdzie (poza tekstowkami) takiego czegos ze ludzie chetnie rozmawiaja..bo w tibi bez znajomosci jest sie slabiutkim.. .
a wole juz taka grafike..ktora i tak swoja droga mi sie podoba.. niz tekstowki zwykle.

i nastepna sprawa porozumiewanie sie w tibi jest o niebo wygodniejsze niz w tych nowych grach ..bo tam zeby nie zakrywac tej full wypas grafy sa male okienka do rozmowy..glowny chat jest tez dosc maly i malo kto ma czas duzo pisac..

to sa moje doswiadczenia z gier tego typu ..moze w tych nowszych wow, linage jest tez podobny klimat ale w nie nie gralem i nie zamierzam, bo po porstu szkoda mi kasy na abonament..a prywatne serwery sa tak niedoludnione ze klimatu sie nie wyczuje.

to chyba tyle co mialem do napisania..i jeszcze mala uwaga..uczepiles sie tej grafiki jak rzep psiego ogona.. taki system jest, byl i bedzie i moim zdaniem jest to fajne, wiec po co krytykowac..przeciez kazdy wie ze sa gusta i gusciki.

ja do nowszych gier nie mam przekonania bo mnie szybko nudza w tibie gram ponad 4 lata (+ okolo rok przerw lacznie) i nadal pogrywam czasami, a w mu gralem cale 7 godzin i skasowalem ten badziew..w halbard hmm no moze z 7 dni, w knight onli i kal online kolo 2 tygodnie..i pozniej tak nudne bylo ze patrzec nie moglem..

..teraz juz koncze bo czas sie zwijac z przed kompa milej gry w cokolwiek tam gracie
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem