Sprawa jest prosta.
Stało się to co było rok temu (teraz jak widzę że dotyczy to wszystkich jestem pewien na 100%). Wysiadł jakiś router albo został przeciążony i all połączenia tepsy idące na servy tibii (a może i nawet inne, pół roku temu dotyczyło to też skandynawów) przechodzą przez USA... Dlatego nic dziwnego że są lagi.
Dlatego też żeby liczyć na szybkie naprawienie tego należy działać.
Rok temu pojawił się post tibia.pl... W tym roku nie... Dziwi mnie to że "ci na górze" nie chcą pomagać przy tak oczywistych dowodach ;/
No nic... Druga sprawa jest taka że nikt (prawie) z tych co tu wchodzą nie pisze nic na tibia.com (linka dałem dla leniwych). Jak cipy mają zauważyć błąd skoro nikt o nim nie pisze? Przecież nie zaczną tego naprawiać gdy jedna osoba zacznie na to narzekać... Trzeba ich zalać spamem ;p
@lord:
możesz juz wywalić te wyższe ssy. Niech nie wprowadzają w błąd ;p
edit: szkoda tylko że tych ssów nie można dodać do topicu na tibia.com. Może wtedy gdyby te bezmózgie szwaby zobaczyły jak to ładnie na mapce jest pokazane to by coś zrobili. Bo póki co myślę, że nie ma sposobu by im to w prostrzy i bardziej przejrzysty sposób wytłumaczyć ;/ Te moje tracerty i słowa są g* warte ;p w sumie ciężko się w nich połapać o co chodzi. Z ssem byłoby lepuiej ;/
Ostatnio edytowany przez Dagenoth - 11-07-2006 o 16:29.
|