Dawno mnie nie bylo wiec zaczne od poczatku...
@Frances111
Ban za bluzgi, to chyba ty masz pod kopułką. Po 1 jak juz kogos cytujesz to nie tnij zdania na pół. Po 2 sam chyba nie zauważyłeś cudzysłowu.
@dawid mag
Mądrość zawarta w jego postach jest niewyobrażalna. Czy ktoś jest jeszcze za tym aby ograniczyć możliwość korzystania z internetu dla dzieci poniżej 12 roku życia?
mc (multiclient) - program umożliwiający uruchomienie dwóch lub więcej Tibii na jednym komputerze
Macro - program slużący do powtarzania pewnych czynności na komputerze, można go wykorzystać w Tibii np. do picia manafluidów, robienia run itp.
bot - program służący do oszukiwania gra. Jego funkcje zależą od tego do jakiej gry jest on zrobiony a także od tego co chce w nim umieścić programista. W Tibii za jego pomocą można automatycznie celować z run, ustawić np podnoszenie włóczni w trakcie treningu, rzucanie czarów bądz może to być zwykły lighthack.
Naucz się tego na pamięć synku...
@Raul de Azura
"
nie bylo mnie 3 dni a tu takie zaskoczenie."
Czy ktoś oprócz mnie zauważył że rzeczywiście jak nie było Raula to ten temat był w miarę "spokojny" a odkąd się pojawił to zaczeło się wjeżdzanie na rodziców, na wiek, wypominanie słabej znajomości pol/ang/dowolnego j. obcego, wyzywanie od złodzieji/gwałcicieli/morderców, groźby itp?
"
do tych co mowia,ze ja bluzgam:
- czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo? to tylko prawda o Drazie, ktory wypomina Tegaxowi ze okradl Wanted a sam jest ZLODZIEJEM !"
Faktycznie, 2 posty bez bluzgów jest to w pewnym sensie sukces. Zajrzyj może na poprzednie forum...
@Góral_666
Ostatnio aktywność Wanted bardzo spadła natomiast jeśli chodzi o DoF to jak tłumaczysz to że Pollbulle/Hegi/Sandry logują się prawie o każdej porze dnia w celu wiadomym chyba tylko im? Jak oni mogą cieszyć się wakacjami jeżeli raz na godzine się logują do Tibii?
@Azureus
Najwyzsza Prawda jest jedną z niewielu obiektywnych osób na tym forum i także jako jedna z niewielu osób gada mądrze. Nie wierzysz to poszukaj jego postów w poprzednim temacie o Azurze.
@Veers
Fajny ten wierszyk Tuwima, masz jeszcze jakies podobne?