O kuurwa coz za wysublimowana odpowiedz. Polecasz mi kupno mozgu bo sam takiego zakupu dokonales? Musze cie rozczarowac nie wszyscy sie rodza z dziura w glowie , ja np mam mozg od urodzenia pajacu. Widze , ze caly czas tutaj postujesz osle to ta twoja "godnosc" musi byc mocno zbrukana tym forumowym brudem. To ja ja jeszcze bardziej pobrudze pluje na ciebie suuko. Pierdolisz ze shanoz ani jednego itema z potworka nie wylootowal. I co teraz jeszcze pewnie ,ze to taka metafora. Taka ta przenosnia inteligentnie napisana jak wszystkie glupoty ktore wychodza z pod twojego "piora".
Edit
Komu ty chcesz zamydlic oczy taka gadka? Dawidowi ? bo jezeli chodzi o inteligencje to mysle ze jestescie na mniej wiecej rownym poziomie.
"Jak widzisz nick na forum nie musi być taki sam jak w grze. Co do niego samego, jakoś nie zauważyłem aby "kozaczył" i sądze że w jego przypadku nie miało by to najmniejszego sensu. A ludzie go nie lubią właśnie dlatego że pisze prawdę. Sam też nie darze go sympatią z tego powodu że kiedyś coś napisałem, totalną błachostkę, a on się o to przypieprzył. Jednakże jest to tylko dowód utwierdzający tezę iż pozostaje on obiektywny."
Jeszcze sie ponizasz mowiac ze to co napisales bylo malo znaczace. To jest wrecz ukorzanie sie przed nim. I oczywiscie mowienie komus ze wszyscy go lubia to nie jest lizanie dupy. nie dostrzegasz tego czy boisz sie do tego przyznac?
A i co do emanowania to od ciebie emanuje zapach gowna. Bardziej szczegolowo mowiac jeebie ci z ryja. Wydaje mi sie ze dzieje sie tak z powodu twojego brazowego jezyka.
Ostatnio edytowany przez wr00n - 11-07-2006 o 17:47.
|