Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
ja z politywoaniem czytalem tego posta. nazywasz kolesia dzieckiem a sam 13 lat. Sprawa uzywania gfb i uhania sie.... i po co mial te gfb walic ? za ile by walnal ? 50 ?-.- pozatym z jego komputerem to zdziwilbys sie jak mozna grac w tibie z hardcorem... na teamt palka to ja juz lepiej nic nie bede mowic bo nie warto.. druga sprawa uciekczka pred pk z hellgate.. cyz ja wiem czy to takie trudne... pocisnac na drakonie albo zabawic sie czrem levitate. z dobrym pvp to ci i bp uh nie psozedl na ucieczke przed 40 lvlami w 5-osobowym teamie. ale ja juz nie wnikam w to wszystko. Pozatym palek nie mial lurowac tylko palek udawal komandosa. Jezeli, teraz ty (dziecko) chcesz napisac mi jakas riposte, to mysle ze zoabcze ja gdzies za 2 dni~, jesli nie zoabcze zadnej glupiej riposty to respect... zachowasz sie stosunkowo dorosle...
|
Zacznę od początku. Co ma mój wiek do tej sprawy? Człowieka osądza się po czynach, nie po wieku, dorosły geniuszu
Waliłby GFB po 50... i kilka rund wystarczyłoby aby pozbyć się dużego ryzyka jakim były beholdery i elder beholdery. Tak samo jest wszędzie, zazwyczaj jednym uderzeniem nie powalisz grupy cyców (z gfb), ale po kilku strzałach zginą naraz o ile są w grupie. A beho i ED były...
Jakby zaatakował cię taki team z trzema osobami ok. 40-50 levela to musiałbyś się uhać mniej więcej tak jak na Evil Eye'u - zakładając, że mieliby trochę oleju w głowie i skilla. I blokowaliby go przy każdej możliwej okazji, a na Drakonii to już w ogóle. Myślenie nie boli.
Twierdzisz, że palek nie miał lurować? Ciekawe, bardzo ciekawe, bo kilka postów wcześniej Wolv~ napisał, że kazał palkowi od czasu do czasu coś zlurowywać. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
To wszystko co mam ci do powiedzenia w tej sprawie. Znasz powiedzenie "wysoki jak brzoza, głupi jak koza"? Bo w tej chwili odnosi się właśnie do ciebie (wiek kojarzy się często ze wzrostem, to tak na marginesie).