Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 17:47   #38
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
ja z politywoaniem czytalem tego posta. nazywasz kolesia dzieckiem a sam 13 lat. Sprawa uzywania gfb i uhania sie.... i po co mial te gfb walic ? za ile by walnal ? 50 ?-.- pozatym z jego komputerem to zdziwilbys sie jak mozna grac w tibie z hardcorem... na teamt palka to ja juz lepiej nic nie bede mowic bo nie warto.. druga sprawa uciekczka pred pk z hellgate.. cyz ja wiem czy to takie trudne... pocisnac na drakonie albo zabawic sie czrem levitate. z dobrym pvp to ci i bp uh nie psozedl na ucieczke przed 40 lvlami w 5-osobowym teamie. ale ja juz nie wnikam w to wszystko. Pozatym palek nie mial lurowac tylko palek udawal komandosa. Jezeli, teraz ty (dziecko) chcesz napisac mi jakas riposte, to mysle ze zoabcze ja gdzies za 2 dni~, jesli nie zoabcze zadnej glupiej riposty to respect... zachowasz sie stosunkowo dorosle...
Zacznę od początku. Co ma mój wiek do tej sprawy? Człowieka osądza się po czynach, nie po wieku, dorosły geniuszu

Waliłby GFB po 50... i kilka rund wystarczyłoby aby pozbyć się dużego ryzyka jakim były beholdery i elder beholdery. Tak samo jest wszędzie, zazwyczaj jednym uderzeniem nie powalisz grupy cyców (z gfb), ale po kilku strzałach zginą naraz o ile są w grupie. A beho i ED były...

Jakby zaatakował cię taki team z trzema osobami ok. 40-50 levela to musiałbyś się uhać mniej więcej tak jak na Evil Eye'u - zakładając, że mieliby trochę oleju w głowie i skilla. I blokowaliby go przy każdej możliwej okazji, a na Drakonii to już w ogóle. Myślenie nie boli.

Twierdzisz, że palek nie miał lurować? Ciekawe, bardzo ciekawe, bo kilka postów wcześniej Wolv~ napisał, że kazał palkowi od czasu do czasu coś zlurowywać. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

To wszystko co mam ci do powiedzenia w tej sprawie. Znasz powiedzenie "wysoki jak brzoza, głupi jak koza"? Bo w tej chwili odnosi się właśnie do ciebie (wiek kojarzy się często ze wzrostem, to tak na marginesie).
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem