Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 18:08   #112
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

@Raul
Wiem dużo więcej niż myślisz że wiem (lub niż byś chciał abym wiedział). Draz mna jakoś nigdy nie manipulował i manipulować nie będzie (bo nikt nie ma takiej władzy nade mną). Myślisz że pisze to co Draz chce abym pisał? To jesteś w błedzie (nic nadzwyczajnego). Tegaxa znam dłużej i lepiej niż ktokolwiek na tym forum i jest on jedyną osobą której nigdy nie uderze w wojnie i nawet sam Draz mnie do tego nie zmusi.
Ty nie jedziesz Draza od momentu jak nazwał Tegaxa złodziejem tylko jedziesz równo po wszystkich jak popadnie bo mają odwage sprzeciwić się DoFowej potędze!

DoFfy PoWaH!!!

Co do okradania ludzi z Pacców wiem jak to Draz robił na Eterni gdzie go Urb zabił wraz z moimi znajomymi i wiem jak to robił na Azurze na czym ucierpiała moja rodzina (Adriel, Connan itp). Jednakże przeszłość (ta daleka przeszłość) się nie liczy, liczy się teraźniejszość, liczy się przyszłość. DoF nigdy nie myślał o przyszłości (bądź myślał błędnie) a dowodem na to jest popełnianie błedu za błędem.
Pierwszym błedem było pozwolenie Wanted na "odkupienie grzechów".
Kolejnym było wypowiedzenie wojny Wanted (jakis paradoks?)
Ostatnim już błędem jest psucie normalnym ludziom zabawy i to kwilenie w męczarniach które WY nazywacie wojną!

"Nikogo wiecej tu nie jechalem, dopuki nie zaczeli sie mnie czepiac, bo jako jedyny niczego tu nie ukrywam"

Nikt nikogo się bez powodu nie czepia...

"Nie wiesz chlopie o wielu sprawach a udzielasz sie jak prostyt*tka."

Nie nazywaj mnie zawodem swojej mamy, bękarcie.

A teraz wielki finał!

"czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo?"

"Saxe o *** Ci chodzi?"

Czyżby koniec dobrej passy?

;* BuZiaczQi ;*PpPpPpPpPpPp 8* =* PPPPPPPPP =]]]
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline