Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 18:39   #117
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

@Veers
Weź nie pisz że mam głowę na karku bo Cię jeszcze wr00n zmiesza z błotem.
Co do ~prawdy kiedyś bym napisał Najniższa Prawda (chociaż dobrze wiemy że tylko wr00n jest zdolny do robienia z siebie błazna) jednakże jest to tylko nic nie znaczący pseudonim. To czy ktoś jest obiektywny może stwierdzić w zasadzie tylko drugi obiektywny gracz. Osobiście jestem w Wanted jednakże Prawda pisze nie tylko o Dofie ale również o Wanted (i nie znaczy to że pozytywnie). Gildia jest tylko gildią, zawsze można ją zmienić, no chyba że się jest "lojalnym". Chciałbym jeszcze znać twoje zdanie o kłamstwach Drazharma, dlaczego uważasz iż takowym uległem. Drazharm napisał jakiś czas temu że Wanted niema robić PA i już sam nie pamiętam kiedy to wylotowałem jakiś item albo bp z ludzkiego ciałka.

Btw. Fajny wierszyk, można powiedzieć że odważny ;]

@wr00n
Żeby odpisywać na twe posty (które stanowią w 90% bluzgi, przekleństwa, przeinaczanie nicku - dziecinne zagranie - szkoda że rodzice ci nie wpoili chociaż odrobiny kultury) musiałbym wpierw zniżyć się do twego poziomu (jeżeli jakikolwiek sobą reprezentujesz) jednakże więcej szacunku mam dla kupki w klopie zanim spłuczę wode niż do ciebie dlatego czuj się spłukany, ludzki ekskremencie ;*

"This message is hidden because wr00n is on your ignore list. "
"wr00n Ten użytkownik jest na twojej liście ignorowanych. "

Tylko się nie rozpłacz na matczynym biuście
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline