Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 20:23   #35
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagenoth
Hmm... zauwazylem jedna ciekawa rzecz...

Wpisalem w tym programie ip arcanii (wczesniej tez to robilem ale nie zauwazylem tego o czym chce teraz pisac), w menu po prawej stronie otworzylem zakladke "timing" zeby zobaczyc te moje piekne pingi na arcanii i co?

Widze ze dropped/lost packets wynosi 100%... Czyli tak jakby te pakiety ginely ;/

Dlatego mysle ze jednak te ip podane na tibia.com jest poprawne i to ono pokazuje o co tu biega...
Stronka tibia.com dziala na zwalony routerze (tym o ktorym pho~ pisal i ktory jest przeciazony) dlatego wolno chodzi a gra tibia chodzi na routerze tak jakby zapasowym ktory jest w usa...

Tak przynajmniej mi sie wydaje ;p Anyway mam juz w d* cala ta sprawe. Jak jutro po tych niby naprawach niektorych servow nic na arcanii sie nie zmieni (caly czas ten ulamek nadzieji na jakas poprawe jest) to ide do telepunktu i skladam wniosek o nieprzedluzanie neo... Bo niestety te dziady jak sie tego nie zrobi to sami o kolejne 12 miechow przedluzaja ;p

No chyba ze tam na miejscu uda mi sie czegos o lagach dowiedziec.
Pingowac sie nie da zadnych IP Cip Softu, poniewaz maja zablokowana mozliwosc odpowiadanai na pakiety typu ping, ale traceroutem mozesz przesledzic trase az do komputerow Cip Softu, tam gdzie sia zaczynaja "gwiazdki" to juz sa raczej komputery nalezace do Cip Softu.