Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 22:11   #224
Sugide
Użytkownik Forum

Sugide's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Mauritos
Chodzi Ci o Romskiiego?: > , Jakbyś chciał wiedziec , to sory ale to mnie kumpel prosił żeby go zabic a nie że sobie nie moge poradzic z 51 Pallkiem :> , Smieszny jestes :> Nick w Tibi cfaniaku a nie insultujesz i sie chowasz :> pewnie i tak nie grasz już na Saphirze a jak grasz to już skonczysz

@Olo~ , Ser~

Nom I elo dla was że nie gracie :> , Pozatym sory Olo , ale to był wasz bład z tą wojna :>

@Yoshi

Nom cfaniakuje w NP.... , Popatrz na swój death list a potem mów coś o skillowaniu :> , pozatym nie siedziałem nawet 10 h przed kompem sory Tibia to nie mój nałog :> Nom placilem Tobie , jak wykorzystujesz ludzie ze skullami mój bład :> , się zdarzają :-) , zobaczyłes mnie z pzetem a potem o pomyslales sobie , no to powiem mu pay a co mi tam szkodzi :> tylko kase sobie zarobie ;] (Stare sztuczki draco) , a respekt dla Draco to by był jakby coś walczyli a nie pekowali przed savem oczywiscie nie mówie o all draco...a co do tego ile razy płaciłem , no wybacz pvp jest pvp a bład to rzecz ludzka jedni mniej ich popełniaja inni wiecej :> , Odchodziłem 3 albo 2 razy dla Twojego info ;] , a do BiPu doszedlem , po to żeby pomóc kumplom w wojnie , a wczesniej , bo uważałem że to dobra gildia :> , mówisz żebym wchodził w dupe komu sie da? To sie mylisz kretynie :>

Ostatnio edytowany przez Sugide - 11-07-2006 o 22:29.
Sugide jest offline   Odpowiedz z Cytatem