Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 22:18   #132
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Ty co mi tak jedziesz ze nicvka nie podaje-wyjasnilem w jednym poscie czemu tego nie robie i wisi mi to co o mnie myslisz.Wiele tych tzw.walecznych dofowcow mnie nie lubi bo prawda w oczy kole.Cors tez byl na poczatku uwielbiany bo pisal zle o wanted ale jak w koncu przejrzal na oczy i napisal jak jest w dofie o tych ich akcjach ,tchorzostwie i calej prawdzie to nagle stal sie wrogiem numer jeden,ale nie dziwi mnie to.
HAHA, to zes dowalil, od kiedy Cors zaczal grac w Tibie po pijaku, nigdy specjalnie kochany nie byl, czesto robione byly specjalne kanaly bez naszego wspanialego bohatera. A dopoki sam z DoF nie odszedl, to mimo ze byl naszym najwiekszym troublemakerem, to bronilismy go jak najlepiej potrafilismy. Glownie z jego powodu rozpoczela sie przeciez pierwsza wojna przeciwko Wanted, a sam Draz dziwil sie ze chcemy, cytuje "chronic takiego idiotę".
@Saxe
Najwyzsza prawda odpowiednio sprowokowany pokazal jak wysoki jest poziom jego kultury i zarobil swoimi wulgaryzmami na bana. W jednym z serialow ( tematow ) o Azurze, nie pamietam juz ktorym. Poza tym, probuje grac role obeznanego z sytuacja w kazdej z gildii na Azurze, a jak widac przy DoF calkowicie mu to nie wychodzi. Trudno szanowac takiego 'miszcza'.
@topic
Do ludzi ktorzy prosza mnie o roznego rodzaju interwencje jako moderatora - przeczytajcie moj ostatni post, nie chce po raz 1000 byc nieslusznie oskarzany o niesprawiedliwosc z powodu mojej przynaleznosci gildyjnej, dlatego moderowac tutaj beda inni, dopoki mi nerwy nie puszcza.
@down
Ostatnio kiedy mowiles, ze wojna sie skonczyla, zaliczyles solowke od hega : D A DoF na pewno nie zacznie przygody na nowym serwerze, bo najzwyczajniej nikomu nie chce sie grac i od nowa expic.

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 12-07-2006 o 10:41.
Gimlos jest offline