Temat: Zabujcy
Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 22:35   #55
Kolos89
Użytkownik Forum

Kolos89's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie

Stan: Niegrający
Świat: Astera
Kolos89 ma numer GG 2162428 Kolos89 ma login Tlenu kolos_1989@tlen.pl
Domyślny

Dobra...obejżałem to gówno i wypisze ci najwidocziejsze błędy w tym syfie:

1.Fabuła, (wg mnie) najistotniejsza w każdym fake u ciebie jest fatalna (o ile jest). Mianowicie, są sobie dwaj główni boHaterowie (tak, pisze się przez samo "h" a nie przez "ch" wbij sobie to do tej zakutej pały, co nazywasz głową ...)i walczą i walcza i jeszcze raz walczą...to nie ma sensu...zero dialogów - dobra są, ale typu "o chodz sprzedamy loot" itp - pomyśl nad fabułą...to nie boli!!
2.Wykonanie (również bardzo ważne) co do pierwszego fake to się leciutko poprawiłeś, ale wciąż są rażące błędy...np: podwójna otoczka w nicku, czarne plamy, stara trawa, marne tło, nie twoje outfity - pewnie nawet nie wiesz jak się koloruje... - ooo te "trzymanie" broni przez bohaterów...wszystko to wygląda jakby było w powietrzu :|, to tak trudno wkleić łapke od postaci żeby wyglądało realistyczniej??:>...
3.Pisownia...żal do entej...nie moge na to patrzeć jak ty piszesz "uw" -.- to jest straszne..."nasi bochaterowie napotkali starych przyjaciol z ktorymi wyruszyli po przygode" samo to zdanie zniechęca...jak do kur** nędzy można wyruszyć po przygodę?:> Powiedz mi to, a się nie będe czepiać..."pajonki" no lol...jesteś fatalny...

Nieźle mi coś odbiło kiedy to pisałem, ale powód jest tylko jeden...

Kliknij ilekroć zawahasz się jak napisać dany wyraz...

Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 11-07-2006 o 22:38.
Kolos89 jest offline