Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2006, 23:26   #1709
0rb
Użytkownik Forum

0rb's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
0rb ma numer GG 4895809
Domyślny Farewell!!!!

Elo wszyskim!!!
Chcialbym zreasumowac gre na tym servie, poniewaz nie mam zamiaru dluzej grac w tibie i (nieoficjalnie) odchodze. Stwierdzilem ze tibia to gra na krotka mete, nierozwijajaca gracza a co gorzej uzalezniajaca i oglupiajaca. Nie chce urazic zadnych graczy , szanuje ich i to ze graja w tibie bowiem jest to gra w pewnym sensie dal "inteligentnych" lecz sa w zyciu wazniejsze zeczy niz durna gra np: Brovar, vodka, friends & girlfriend =***.
Ogolnie wydaje mi sie ze polacy na tym servie dlugo niezaznaja lojallnej przyjazni niczym rodak z rodakiem. Za duzo przekretow, roznych akcjii na negatywna rzecz innym rodakow =((.
Jednak napewno kazdy z nas mial i dobre chwile =)))
Ja napewno niezapomne wspolnych huntow na dlach, hydrach, questow z ziomami i innych nietypowych akcjach zblizajacych nas do siebie.

Chcialbym tu teraz wyruznic paru naprawde dobrych ziomow, przyjaciol na silverze ktorym mozna zaufac. Jade alfabetycznie (mniejwiecej) z mojej listy vip, wielu zasluzonych moge tez niewymienic, gdyz w moim tibijskim zyciu byli tylko epizodem, lecz beda napewno wiedzieli ze o nich mowa.

Avery Twine ~ thx za wspolne hunty!! =*
Druid da first ~ maniack =)), paradox quest owned!
Michael Rzotkiewka ~ ahhh, te dle =)))
Rekin Lord Vader ~ 1 z pierwszych poznanych przezemnie ziomkow, jak mialem 30 lvl latal jeszcze z 18 =)))) <marzyciel>, to byly czasy =*
Aikilian Demon SLayer ~ friend z Kazordoon
Arek zoltan ~ little newbie, ale lojalny
Balin Tham ~ ahhh Balin =))) LOTR ROX
Cannidas ~ Hydry & AS rox =)
CIrca Shine(RL) ~ n/c
Dawerego Sewery ~ rox sio maker =)), wspolne hunty =*
Drahonio ~ Paradox quest =)))
Edaon ~ stary wyjadacz na studiach, wporzo ziom
Kliver Achin ~ hunty hunty !! =) , rowny ziom
Klukens ~ malo sie znalem, lecz wprzozadku typ!
Leo Lenidas ~ tez stary wyjadacz tibisjski, napewno by sie okazal swietnym kompanem w RL, za bardzo ufal niektorym polakom.... heh i t go zgubilo, swietny ziom, idealista i perfekcjonista!!! Byle tak dalej!!!!! =**
MAiev Silverblade(RL) ~ n/c
Mecz(RL) ~ n/c
Mie ziomal ~ 1 polako ktorego poznalem na silverze, mozna zaufac i polegac!! ps. wciaz mam twojego crowna arma ktorego dales mi w prezencie =DD
Rastaman Shine(RL) ~ n/c
Ronald Rawenclaw(RL) ~ n/c
Rycerski Michal ~ skilomaniack =)) <ale ja wygralem =P{zarozumialy}> , skiluj dalej! pokaz ze polak potrafi!
Seba konieczny ~ hunty =)))
Shortys Shine(RL) ~n/c
Wyswit(RL) ~ Rest In Peace , n/c

Jezeli pominelem niektorych, a znalem sie to wybaczcie , jakimstrafem nietrafiliscie na moj vip list, albo niezasluzyliscie na wyrozniecie =p.
Noo, zostal jeszcze fantom , nie wiem co o tym myslec, jezeli podpadles leowi..., ten kto podpada leowi, napewno ma wine po swojej stronie, niedraze tego, ja do ciebie nic niemialem, mam tylko prozbe do ciebie, WyyyyyylUUUUzUuuUUjjjjjjj na przyslzosc =)

Dalej niech sie dzieje co chce.
Jezeli niesprzedam postaci (300zl PPP, nr gg 4895809) to zapewne moj pacc przeminie jak jesienny deszcz, moze go odwiedze.. kiedys... i was przyokazji =)
Nooo to chyba by bylo na tyle, dodam jeszcze ze mimo wszytko, wszyscy wyzej wymienieni i paru typow inych(), byli dla mnie jak rodzina! ( Taka specjalna, tibijska =) ) 3majcie sie mocno, niedajcie wejsc sobie brom na glowe i przestancie sie tluc nawzjaem!!!

Hail Silvera!! Hail Beer!! Hail Vodka!!!

"Mam dla [PoLaKów] szcunek...,
dla [n()()bów] pogarde... ."
\,,/,(-.^),\,,/
0rb jest offline