Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2006, 12:50   #101
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wirand von'lee
Ponadto uważam, że nauka gry w piłke czy jakikolwiek inny sport jest sprawą podrzędną, gdyż: po pierwsze, niektóre z tych sportów możemy uprawiać poza szkołą,
Historii polski tez mozesz sie uczyc poza szkola, nikt ci nie broni

Cytuj:
po drugie, umiejętność tych sportów raczej nie przyda się w późniejszym życiu, a jeśli ktoś chce zostać sportowcem to powinien iść do odpowiedniej szkoły, gdzie będzie kształtowany w tym kierunku.
Nie chodz o sama umiejetnosc tylko o aktywnosc fizyczna. Jestes mlody, wiec musisz rozwijac swoje miesnie i stawy, zeby na starosc dawaly rade.

Cytuj:
Jeśli jednak ktoś chce uprawiać sport w normalnej szkole to może uczęszczać na dodatkowe zajęcia sportowe, które są organizowane w większości szkół.
Jezeli ktos chce zostac patriota moze zapisac sie do MW czy LPR. Dla mnie bycie patriota jest tak samo nieobowiazkowe jak dla ciebie bycie sportowcem. De'facto uwazam, ze nauka historii nie rozbudzi w czlowieku patriotyzmu, bo to nie jest cos co czuje sie caly czas tylko w konkretnych chwilach.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.