Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2006, 17:36   #67
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny -.-"

@Up: Na stos.

@Topic:
Siema!!

To ja powiem tak odnośnie tematu "Biała i czarna lista."

Maniak Rookslayer to teraz mój kumpel, ale na rooku mnie z trapował.
P.S To Polak

Lady Tamaredos chyba taki ma nick jest Polką i jak ją poprosiłem o to by otworzyła drzwi do bear room od razu zaczęła mnie wyzywać między innymi od noobów.

Podsumowanie - nie wiem co oni robią na białej liście!

(jest to PW do mnie).
Odpisałem to i owo. Oto odpowiedź:
LOL!!!!
1. Umiem czytać to ty przeczytaj lepiej jeszcze raz ten temat !!
2.Wycinki:

"Biała Lista"

Askara
Lady Tamerados * ?
Maniak Rookslayer * ?

*Trapowanie nadaje się do Czarnej. Usuwanie noobostwa do białej. 1sze i 2gie razem do szarej. I gitara gra. Nie wiedziałem gdzie to dać więc stworzyłem to .

P.S jest jak napisałeś (Podobna lista znajduje się w temacie Pawiegooczka ale jest tam nie zauważana) jest to lista Pawiegooczka, ale ja ci tu daje informacje do poprawy listy. Widać, że dzieckiem w tym gronie jesteś ty

Mój komentarz:
Ktoś jest na liście ponieważ ktoś inny go zgłosił. Może i też trapuje ale JA o tym NIE wiem. To WY macie to zgłaszać. I jest również tylda '~' jak ktoś jest jeszcze w innej liście. I to jest MOJA a nie PawiegoOczka lista.
Zgłoszenia daje się TYLKO w temacie. Nie ma 'anonimów'. Przez wakacje nie zawsze mam czas. Niestety dziś nie ma aktualki. Może jutro.
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .
Milan ognia jest offline