Cytuj:
byłem pewny na 100%, że albo Ty, albo ktoś z Twojej świty TWA zaraz się tu udzieli
|
Więc skoro wiedziałeś to nie trzeba było pisać tego posta. Co do TWA to zaraz moge zwołać resztę żeby też się tu wypowiedzieli, lecz wątpię i im sie nie dziwię.
Cytuj:
Kurczę, Ty tak robisz specjalnie, żeby mnie zniechęcić do tego forum, prawda?
|
Zgadłeś...
Cytuj:
Bo przecież już dwa razy napisałem, że tu jest syf, więc co ja tu jeszcze robię, skoro miałem się stąd zwijać, prawda?
|
I właśnie o to chodzi i dlatego nie wiem co tu jeszcze robisz skoro TWA doprowadzało cię do szału, więc krzyżyk na droga. Papa, bye bye, alivederci, cya, nao itd.
Cytuj:
Wiesz... odpieprz się ode mnie, bo czytając Ciebie ma się wrażenie, że jesteś Wszystkowiedzący i Najlepszy_Z_Najlepszych.
|
A nie wiedziałeś?
Cytuj:
Za wysoko, gówniarzu, nosa trzymasz - myślisz, że Twój wysoki level, a może Twoje znajomości w Tibii, tudzież na tym forum, a choćby Twoje bezczelne i aroganckie teksty robią na mnie najmniejsze wrażenie?
|
A nie robią?
Cytuj:
Ja Ci napiszę tylko pierwszy i ostatni raz: kiedy chcesz komuś wytykać błędy - starannie się przygotuj do swej wypowiedzi.
|
Ja ci już pisałem żebyś też myślał zanim napiszesz cokolwiek na forum. Odpowiedź twojego myślenia jest widoczna w pierwszym zdaniu twojej wypowiedzi.
Cytuj:
Bo tak jak Ty chcesz mi tu umilić życie na tym forum, tak i ja, jeśli się postaram, mogę Ci je nieco uprzykrzyć.
|
Ty się żalisz czy chwalisz...?
Cytuj:
Dziwne, nigdy nie zabiłeś wilka, węża czy deera z łuku :-P jednym hitem?
|
A czy te zwierzaki mają po 40hp?
Cytuj:
Czytasz w myślach ludzi, którzy tu pisali?
|
A nie wiedziałeś?
Dalszej części nie chce komentować, bo mi sie niedobrze robi, ale jeszcze się przyczepie do kilku rzeczy...
Cytuj:
Jaki ma ten skill @ Sunrise albo @ Rookguardian de'Bove?
|
I tu cię zaskocze. Bo taka Rookguardian de'bove walczy Kataną, a łuku jeśli wogle go używa to żadko, a Sunrise mimo iż nosi go ze sobą też żadko go używa i zapewne nie ma niewiadomo jak wielkiego skilla dista.
Cytuj:
Powtórzę to już n-ty raz: uważam, że byliby oni w stanie, przy dobrym szczęściu do hitów z łuku :-P zabić tego minosa.
|
Każdy mógłby go zabić. Nie potrzeba mieć wysokiego levela i być sławnym żeby zabić Mino maga na Rook'u. Potrzebna jest tu jedynie umiejętność grania i doświadczenie w grze, które nie musi trwać aż kilka lat.
Cytuj:
A może spytajmy ich o zdanie zamiast przyczepiać się do @ Jarassimusa, Panie Wszechwiedzący?
|
A może sie nie spytamy i dalej będziemy się przyczepiać do Jarassimusa, Panie Nie Lubiący TWA.
Cytuj:
Nie używam żadnego Tibia NG
|
Ja też nie i wcale nie mówie, że używasz. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Chyba napisałem, że układ ścian był już pokazywany. Pierwszy link do klawisza "Szukaj", drugi do najdłuższego tematu o Bazyliszku i wiele innych.
Teraz najważniejsze. Znajdź ten ss na
www.tibianews.net i wejdź na dyskusje o tym ss'ie. Na 18 stronie dowiesz sie o co mi chodzi.
Cytuj:
Ktoś tam jest dobry w Paint czy Photo Shop, a ja jestem dobry w C++ i HTML i z co z tego.
|
I to z tego, że po co to mi mówisz jak mnie to nie interesuje. Mi chodzi o to, że jak ktos jest dobry w Paint'cie albo PhotoShopie to nie jest dla niego problemem znając układ ścian zrobić komnate Mino maga i wkleić tam swoją postać.
Cytuj:
Chcę widzieć konkrety, a nie przyczepianie się do słówek czy literek.
|
A czy ja się czepiam. Chyba chciałem ci tylko powiedzieć o tym, że układ ścian był już pokazywany na forum nie. To ty cos wymyślasz, więc się mnie i innych nie czepiaj skoro sam taki jesteś...
Cytuj:
A, żeby nie było tak już do końca offtopic: proszę mi pokazać dokładne i wiarygodne miejsca (linki), w których:
* CipSoft napisał, że zamknął sprawę Spike Sworda;
* CipSoft napisał, że nie zamykał żadnego questa;
* Cipsoft napisał, że Spike Sword czy Minotaur Mage nie są i nigdy nie będą dostępne dla graczy;
* CipSoft napisał, że którakolwiek z tych spraw jest dostępna dla graczy.
Tak się bowiem składa, że całkiem niedawno przekopałem wszystkie archiwa na stronie tibia.com i jakoś tego nie znalazłem.
|
Widać, że źle szukałeś, a skoro nie znalazłeś to nie zobaczysz tego ode mnie nie dlatego, że nie wiem gdzie to jest i to wymyśliłem, tylko dlatego, że nie można szukać tylko na jednej stronie, bo na wielu innych moderatorami są Gm'owie lub pracownicy CipSoftu. Pozatym wiele użytkowników mówi to samo co ja, więc widzisz, że powstało drugie TWA.
Cytuj:
na tym forum jest niejeden taki, podobny do @ Kshaq, jakiś Pan Wszechwiedzący, który mi zaraz napisze, żebym pomyślał zanim się wypowiem. Ja, w przeciwieństwie do niego, robię to ZAWSZE, a nie tylko czasami.
|
Czyżby. No to popatrz na opinie o mnie wielu innych użytkowników forum. Mało jest takich jak ty, którzy uważają się za prawdziwych filozofów. Gdybyś chociaż troszke pośledził to jakie tematy zakładam, jakie posty pisze to doszedł byś do innego wniosku niż teraz stawiasz. Ja jako jeden z nielicznych osób na forum chcę oczyścić forum ze spamerskich tematów (widze taki temat idzie reported), spamerskich postów (tak samo jak z tematami), QS (tak samo jak tematy), trolli (znowu tak samo) i wiele, wiele innych rzeczy. Mógłbyś dostrzec to jak bardzo jestem zaangażowany w rozwój strony tworząc tematy mające na celu np.:Spisaniu w jednym miejscu itemków z Rook'a co ułatwi ich wyszukiwanie. Zakładam tematy, które mają zapobiec tak dużą ilością identycznych tematów np.: F.A.Q. i zagadki Rook'a. Po założeniu tego tematu dostałem około 10 wiadomości na gg od newbie i noobów, którzy pisali, że mieli załżyć temat mówiący np. o Spike Swordzie, ale przeczytali mój i chcą uzyskać trochę faktów na temat Spike Sworda. Ale ja sie nie chwale, lecz tylko bronie przed twoimi ocenami mojej osoby i mojego zachowania na forum.
Cytuj:
A już z pewnością sami użytkownicy tego forum (w tym ja) nie zasługują sobie na lekceważenie przez Panów Wszechwiedzących.
|
A może sobie zasłużyłeś.
Cytuj:
Człowieku, nie kompromituj się. Dlaczego się czepiasz? Wiadomo, że nikt nie będzie bił łukiem! Jak ktoś powie, że zabił kogoś z pistoletu, to też go zjedziesz, że przecież "tak naprawde to on go nie zabił z pistoletu, tylko z naboju! <lol>"!
|
No i sam siebie skompromitowałeś. Nigdy nie oglądałeś żadnych filmów albo nawet programu "997". W każdym dochodzeniu jest powiedziane z jakiego pocisku osoba została zabita (jeśli chodzi o zastrzelenie). Podany jest również pistolet, lecz zwykle są tam napisane takie zdania: "Ofiara została zabita pociskiem xx wystrzelonym z pistoletu xx". Policjanci zawsze szukają lub wyjmują z ciała pociski, żeby nawet móc ustalic pistolet lub karabin...
Cytuj:
co do hitów z łuku - najpierw wyskiluj postać do 20 dista, a potem pisz głupoty.
|
Wyskillowałem do większych niż 20 tylko, że na Mainie, a mi tu chodzi o Rookgaard. Pomyśl czy na Rook'u widziałeś kiedyś osobę z 20 skillem dista walącą potworka za 40hp?
Cytuj:
Sorry teraz zobaczylem na tibia.pl ze to do katana roomu
|
Tak trzymaj. Przydałoby się najpierw sprawdzić, ale widać, że bardzo chciałeś się nam pochwalić tym znaleziskiem. + dla ciebie za to, że edytowałeś posta i przyznałeś się do małego błędu, ale co najważniejsze uratowałeś swoją reputacje, bo zaraz kilku użytkowników mogło by cię ochrzanić...