Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2006, 20:03   #832
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Hmmm... a zatem jednak zabity pociskiem (narzędnik) z pistoletu (dopełniacz). Tak samo jak został zabity strzałą z łuku. Tyle gadania, a wyszło na moje. :-P

A na resztę wypocin spuszczę zasłonę miłosiernego milczenia. Ich autorowi bowiem wydaje się tylko, że ujada jak smok ("GROOOOAAAAAAAAR"), a tymczasem piszczy jak szczur w kanałach pod Rookgaardem ("Meep!"). Można nad tym faktem tylko pokiwać głową z politowaniem. :->

Zaś, odnośnie tematu wątku, wystarczyło tylko napisać, że układ pokoju Minotaura Maga został wzięty z Test Servera Tibii, zamiast jazgotać jak ratlerek. Wtedy byłaby to wypowiedź godna człowieka, który coś wie, a nie tylko to udaje i tę lukę w swej niewiedzy wypełnia tylko pustym szczekaniem na innych.

A co do reszty, okazuje się jednak, że inni ludzie (ale już chyba spoza TWA) wcale nie wątpią w pokonanie solo Minotaura Maga. Owszem, byłoby na to potrzebne zapewne kilka plecaków life fluidów i sporo czasu, ale byłoby to możliwe. Oczywiście mówię tu o zabiciu go z łuku. :-P

I tak oto forum dyskusyjne, zamiast służyć do odpowiadania na pytania osób początkujących (w tym mnie), służy do obszczekiwania się nawzajem, a także adorowania się nawzajem w swoim towarzystwie. Zaś na pytania ludzie ci (w tym ja) muszą odpowiadać sobie sami. :->

Mogę zatem zadać jeszcze jedno pytanie (choć też wątpię, że ktoś na nie odpowie)? OK, to zadam.

Do czego właściwie jeszcze służy to forum?
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 12-07-2006 o 20:17.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem