oke
@Hu*ozo (Azojuhu- Olorionie

)
jestes idiota nie mozesz wmowic innym ze nabicie 70+ lvla nie kosztowalo cie utraty cennego czasu w rl wiec stfu i nie zarzucaj innym zamulanie przed kompem gdyz sam to robiles
@Bartaz
dziecko widze ze jestes dumny z tego ze jarasz ziolo ale przestan sie tym lansowac na kazdy mozliwy sposob (idiotycznie to wyglada)
@Sugide
na twoim miejscu nie obrazal nikogo pamietaj ze oni opuscili serv wiec powinno byc im wszystko jedno (niezbyt przyjemnie miec takiego wroga)chociaz z drugiej strony 3/4 draco to naby ktorzy boja sie wastowac charow
@Yoshi
trzymaj z NP po poziomie wypowiedzi wiekszosci "forumowiczow" widac ze Polacy to rozwydzone pi*dy ktorych tibia to 1szy mmorpg (;o?) w zyciu
aha kilka faktow z mojego tibijskiego zycia (zaoszczedzi to kilku inteligentych ripost z waszej strony)
TAK nie jestem full wypasionym graczem z mega duper uper exp gram od bodajze 2004 z wieloma krotszymi i dluzszymi przerwami spowodowanym tym ze mam rl zycie i nie trace czasu na jakis wiekszy pg
TAK gram nsa Saphirze od samego poczatku jej instnienia (tj. odkad facci mogly zalozyc konto ;p)
TAK nigdy nie mialem pacc (szkoda pieniedzy)
TAK nigdy nie przekroczylem progu 50lvl
TAK mam 19 lat
TAK nie podam nicku mojego chara na saphirze (chce jeszcze sobie w spokoju pkowac/posmiac sie z innych)
NIE slucham Tokio Hotel, Mandaryny, Manieczek i innych scierw czyli w luznym tlumaczeniu- nie bedziemy przyjaciolmi
bolalo?
cze ; )
moze sa orty/literowki etc ale niczego nie poprawiam (nie chce mi sie)