Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2006, 20:09   #234
qbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2006

Imię: Dark Royal
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 114
Skille: 92/64
Poziom mag.: 17
Domyślny

oke

@Hu*ozo (Azojuhu- Olorionie )

jestes idiota nie mozesz wmowic innym ze nabicie 70+ lvla nie kosztowalo cie utraty cennego czasu w rl wiec stfu i nie zarzucaj innym zamulanie przed kompem gdyz sam to robiles

@Bartaz

dziecko widze ze jestes dumny z tego ze jarasz ziolo ale przestan sie tym lansowac na kazdy mozliwy sposob (idiotycznie to wyglada)

@Sugide

na twoim miejscu nie obrazal nikogo pamietaj ze oni opuscili serv wiec powinno byc im wszystko jedno (niezbyt przyjemnie miec takiego wroga)chociaz z drugiej strony 3/4 draco to naby ktorzy boja sie wastowac charow

@Yoshi

trzymaj z NP po poziomie wypowiedzi wiekszosci "forumowiczow" widac ze Polacy to rozwydzone pi*dy ktorych tibia to 1szy mmorpg (;o?) w zyciu

aha kilka faktow z mojego tibijskiego zycia (zaoszczedzi to kilku inteligentych ripost z waszej strony)

TAK nie jestem full wypasionym graczem z mega duper uper exp gram od bodajze 2004 z wieloma krotszymi i dluzszymi przerwami spowodowanym tym ze mam rl zycie i nie trace czasu na jakis wiekszy pg

TAK gram nsa Saphirze od samego poczatku jej instnienia (tj. odkad facci mogly zalozyc konto ;p)

TAK nigdy nie mialem pacc (szkoda pieniedzy)

TAK nigdy nie przekroczylem progu 50lvl

TAK mam 19 lat

TAK nie podam nicku mojego chara na saphirze (chce jeszcze sobie w spokoju pkowac/posmiac sie z innych)

NIE slucham Tokio Hotel, Mandaryny, Manieczek i innych scierw czyli w luznym tlumaczeniu- nie bedziemy przyjaciolmi

bolalo?

cze ; )

moze sa orty/literowki etc ale niczego nie poprawiam (nie chce mi sie)

Ostatnio edytowany przez qbin - 12-07-2006 o 20:55.
qbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem