Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
Podsumujmy więc wszystko odnośnie ostatnio poruszanych kwestii w tym wątku, ale napiszmy to w wersji dla myślących inaczej, albo obszekujących każdego napotkanego przechodnia: - Obrazek gracza, który pokonał Minotaura Maga, zamieszczony wcześniej w tym wątku, mimo iż w rzeczywistości jest fake-iem, przedstawia możliwą do wydarzenia się sytuację.
- Strzela się z broni, nie z amunicji. Strzela się więc z pistoletu, nie z pocisku. Strzela się także zatem z łuku, nie ze strzał.
- 155/6=25,83... - zatem przy dobrym szczęściu do hitów i użyciu zatrutych strzał jako amunicji, Minotaura Maga mającego 155 HP teoretycznie można by było pokonać w sześciu strzałach. Bowiem hity 25-26 HP z łuku nie są niczym nadzwyczajnym. Przed niespełna kilkunastoma minutami strzelałem z łuku do orka, któremu potrafiłem zadać obrażenia nawet i 30 HP (mam skill tylko 17, a używałem strzał zwykłych).
- @ Jarassimus jeszcze nie został z tego forum zbanowany (bo zresztą nikomu jeszcze na to nie dał powodów), a @ Kshaq nie jest na nim kimś istotnym, aby temu pierwszemu mógł mówić co, jak i kiedy ma robić. W szczególności, kiedy ma pisać posty, tudzież odchodzić czy przychodzić na forum. Tak naprawdę, ten drugi po swoim już którymś tam z rzędu swoim aroganckim zachowaniu, jest dla tego pierwszego w ogóle nikim: najwyżej piszczącym szczurem czy jazgoczącym ratlerkiem.
- Towarzystwo Wzajemnej Adoracji istnieje oczywiście, tylko, ponieważ trudno się jest jego członkom przyznać do tego, a nawet zachować choćby resztki sprawiedliwości, wolą mówić, że niczego takiego nie ma. Zresztą, co ja za bzdury piszę: w TWA nigdy nie jest się sprawiedliwym co do osób pozostających na jego zewnątrz.
- Ratlerek publicznie i głośno (na forum) szczeka na wszystkich ludzi, którzy mu się nie podobają, lecz załatwienia swych spraw oczekuje po cichu i na uboczu, poza oczami ludzkimi (priv, GG itp.).
Mam nadzieję, że tym razem powyższe kwestie zostały już na tyle wyczerpane, że każdy następny post będzie już wnosił coś bardzo istotnego do ogólnego tematu tego wątku.
No, kupa śmichu normalnie. :-D
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P
Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.
NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 12-07-2006 o 22:52.
|