05-08-2004, 02:29
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Zygfryd
Nie no ja nie wytrzymam.. Jak mozna byc takimi (cenzura)....Niedosc ze w ogole ktos zaczyna gadac o rzeczach takich jak "czego ten update dla paccow tylko a my facce biedaki jestesmy nic dla nas nie zrobia", padaja odpowiedzi, to co 2-3 posty leci to samo. No qfa zesrajcie sie jeszcze ojoj biedaki o was niepomysla jeszcze ktos wyskoczyl z nierownouprawnieniem.... no szlak mnie trafia jak takie cos czytam no (cenzura) mac!
I od razu mowie ze ja tez mam Facc, zebyscie zaraz nie pomysleli, ze ja mam pacca i sie wymadrzam.
Czy wy nie rozumiecie, ze to jest ich PRACA, tak jak idziesz pracowac np. w sklepie oni tez pracuja nie jest to zwykla praca, ale jednak sposob na zycie. Znalo sie kilka dobrych osob na kompach, wpadli na pomysl, udal sie, pomysleli, ze w ten sposob moga zarabiac na zycie i tyle. Tak samo pracuja jak wszyscy inni. KONIEC KROPKA Troche szkoda, ze nie jestem moderatorem, ale w takiej chwili to wam nie zazdroszcze naprawde...
Hmm.. pomyslcie sobie ze tibia dla faccow to jakby demo, da sie grac, ale nie ma wszystkich opcji, podoba sie to "kupujesz" ta gre i masz pelna wersje. A zeby nie wyskoczyli mi zaraz czego nie ma pacca na zawsze to juz mowie: NIE OPLACA SIE, wiekszosc ludzi miala by juz pacca i praktycznie tylko nowi nie mieliby go i CIPy nie zarabialiby na utrzymanie serwow i siebie samych.
|
I ma Chol(cenzura)a RACJE
|
|
|