Temat: Nowe potwory
Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 00:12   #70
Zielona Firanka
Użytkownik Forum

Zielona Firanka's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005

Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matiiii
@up
Zastanowilem sie i wolalbym miec tylko Thais. Bo po co mi wiecej? Mi to by w zupelnosci starczylo. Po co mi miasta gdzie zyja jakies Dragony lub cyclopy? Ja tego nie zabije. Gdyby było miasto z trollami (ulubione stworki ) tobyloby fanie, ale to tylko gdybanie. Watpie aby dodali cos dla FACC (szczegolnie nowe misto) bo wtedy oplacalnoc PACC by sie zmniejszyla a oni chca uzyskac jak najwieksze pieniadze z tej gry.
Moim zdaniem to Ty chory jesteś. Może chcesz mieć tylko Thais i to jeszcze w grafice jaka była x lat temu?! Fajnie... -.- Po co Tobie miasta w których żyją Dragony i Cyclopy, taak? No Tobie napewno po nic bo ich w najbliższym czasie nie zabijesz - może Cię nie stać na więcej niż zabicie trolla? Nupki

@topic
Może będą nowe wyglądy postaci? Skoro piraci tak wyglądają... Bodajże na tibianews.net czy na innej supported site byli chyba Necro (takie czarne). Może zmienili outfity? Ale by było śmiesznie

@all
Przypomina mi się jak było przed update z różdżkami: "oh nie!!!11one to będzie najgorszy update!!111 NIE GRAM W TIBIE!!111one"

Więc się zastanówcie
Zielona Firanka jest offline