Plusy:
-Grafika prosta, przyzywajaca do starych dobrych czasow... , bardzo latwo sie robi grafiki przez co update wychodza "Szybko"
-Banalna w obsludze
-Nie wymagane IQ wyzsze od Ameby
Minusy:
-Brak Klimatu (Exp + Skill + Loot + Pseudo Questy (W ktorych dostajemy itemki ... ? ), milion Polakuf i innych debili bog wie skad (tych prawdziwych Dresow ("Rasowych") = "Jak szlem wczoraj to mnie knajt z axa walil" (sam sie ubieram jak dres - no bardziej jak dres niz jak ktos inny - ale takiego zachowania i braku znajomosci podstawowych nt. ortografii to nie mam )
-Update - mimo ze bardzo banalne do wykonania (PRogramowania raczej duzo nie ma... od lat nie ma nic nowego by moglo zaskoczyc (no bo co to jest , ten skill bar, system czaszek, poprostu zero nowosci)
-brak klimatu
-Brak tych wrazen... ze wspolnych polowan (polowania w Tibii to glownie SOLO ...nie liczy sie team)
-Minotaury, Smoki, Orkowie, trolle itp... sa wogole nie z tego swiata... co za debil wymyslil by Minotaur byl mozliwy do pokonania przez zwyklego wiesniaka (lvl 6+ ) lub ork (jeszcze slabszy niz minotaur = prawda , ale nie az tak !!! To potezna rasa ! ) , Smoki (Powinny byc najpotezniejsze w Swiecie Magii ...tak nie jest ) , Trolle (Co to wogole kurw... ma byc ?) , Demony (Demony to duchy... nie bestie takie giga silne itp -.- ).
-101 innych powodow (mniejsze i wieksze) = nie chce mi sie juz pisac ... ide spac.
Tibia ssie ! Szczegolnie na brak wyobrazni Tworcow , na ich Komercje i na ogromny brak klimatu i przeludnienie dziecmi z podstawowki !
|