Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SpAyKeR
@up | @2up + @topic
Jakiego do cholerki barela ? Przeciez tam jest chest w pokoju mino mage... Poza tym w tym cheście nie ma żadnego questa bo mino mage ją chodzi i odsuwa. Jak wiadomo z chestami z nagrodami nie można ich odsuwać. Pomyśl że mino mage mógł chodzić w tym miejscu kilka razy, i kilka razy mógł trafić w tym samym miejscu. Przesuwający sie mino mage i jego ataki nie musiały wcale trafiać go w każdym miejscu >.<.
Poza tym pewnie nie czytaliście 18 i wcześniejszych do 15 ze stron. Tak więc nie ma tutaj o czym mówić...
|
Niekoniecznie to musi być skrzynka questowa. To nawet byłoby bez sensu, bo wówczas każdy komukolwiek tam by się udało wejść (nawet za osobą wykonującą questa) mógłby wejść w posiadanie jej zawartości. A to przecież może być taka podobna skrzynka jaka jest w quescie Capt. Igluesa, w której (oprócz tej questowej) respawnuje się po każdym serwerze mięso łososia. To by właśnie miało sens, gdyż tylko pierwsza osoba docierająca tam miałaby dostęp do zawartości skrzynki. Zauważcie, że tamtą drugą skrzynkę z salmonem można sobie dowolnie przesuwać, a nawet całkiem wynieść z miejsca questu (ja tak zrobiłem kiedy wykonywałem tamten quest, a skrzynkę wyniosłem aż do mostku nad rzeczką :-). Wtedy i ta skrzynka byłaby też ruchoma, a Minotaur Mage mógłby ją sobie dowolnie przesuwać po pokoju.
Co do zaś rysunku...
Popatrzcie, jak to jest możliwe, że nad postacią jest pokazana żółta kreska jej HP, ale nie ma nicka? Poza tym, sposób ustawienia gracza po zabiciu minotaura wskazywać miałby niby na to, że klucz wypadł z loota (a nie został np. wyciągnięty ze skrzynki). No, to jak to jest - Minotaur Mage w tym pomieszczeniu jest przecież zwykłym potworkiem, jakiego można też spotkać na mainie (niestety, miałem z nim takie przykre spotkanie), a tam jakoś wcale z niego żadne klucze nie wypadają. Ze strony
tibia.erig.net (
Minotaur Mage) wynika, że w loocie nigdy nie ma żadnego klucza, a przecież nie da się zablokować wypadania jakiegoś itemu z potworka w zależności od tego potworka lokalizacji - ze wszystkich nich wypaść może zawsze to samo. Dlaczegóżby więc akurat tutaj miał z niego wypadać klucz?
To wszystko jest na tyle podejrzane, a także w innym miejsciu inni ludzie już wyczaili, że obrazek jest fake, że naprawdę nie ma już po co o tym dyskutować.
Pozdrowienia.