Temat: Runar!!!???
Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 09:31   #15
Royal Guard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Kazordoon

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Moim zdaniem jest to fake. Zainteresowalem sie tym 'wyczynem' i zajrzalem na tibia.com. Jest tam napisane, ze Runar to 22 lvl KNIGHT ktory mieszka w THAIS, co oznacza ze nie mogl zabic Mino Guarda na Rooku, a jesli zostalby zrookowany stracilby lvl i voc (chyba ze udalo mu sie znalezc jakis tajemniczy tunel z maina na rooka, o ktorym tez bylo pare tematow). Daje link, zeby nie bylo ze rzucam jakies bezpodstawne oskarzenia: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character Pomijajac juz kwestie voca i zamieszkania, wydaje mi sie to dosc trudne zeby 22 lvl Rookstayer (nie mam pojecia jakie mozna miec skille na tym lvl na Rooku bo nigdy nie mialem Rookstayera) zabil Mino Maga w pojedynke, poniewaz jak ktos pare @up powiedzial zeby do niego dojsc trzeba przejsc przez e-fieldy ktore zawsze zabiora troche hp. Sam Mino Mag tez za latwy nie jest bo walczylem z nim pare razy i zdarzalo mi sie ze musialem uzywac uhow/exury vity bo bylo ciezko (czasem zbieralem hity 100+), tak wiec moim zdaniem 22 lvl na Rooku nie bylby dla Mino Maga trudnym przeciwnikiem. No zawsze istnieje mozliwosc ze Runar wzial ze soba pare bp life fluidow, ale to tez wydaje mi sie malo prawdopodobne bo po 1) kwestia capa, a po 2) moglby nie nadazyc z wypijaniem ich...

Tyle ode mnie, pzdr for all

EDIT: Po kliknieciu trzeba wpisac nick, wpiszcie Runar i zobaczcie. Dopuszczam tez mozliwosc, ze byl to OTS. Nie mniej jednak pomimo tych wszystkich zarzutow caly czas mam nadzieje i wierze, ze ktoregos dnia dojdzie do nas informacja o tym, ze ktos zabil Mino Maga i ze nie byl to fake.

Ostatnio edytowany przez Royal Guard - 13-07-2006 o 09:33.
Royal Guard jest offline