Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 10:17   #10
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
W filmie nie ma żadnej akcji która by mnie zauroczyła. Używasz jakichś głupich przeróbek bo ludzie wyglądają jak elfowie, może niektórym to nie przeszkadza ale ja za tym nie przepadam. Za dużo się bawicie z tymi dsami... Ten filmik "arcania-kyra" gdzie w tle słyszymy partybus i cobrastyle przebija Twój w każdym calu. U niego jest kiedy powiedzieć wow u Ciebie raczej nie.
1. Oczywiście, zabicie 97 paladyna w 5 osób to żadnen wyczyn, Ty byś to pewnie zrobił 12 druidem na lagach n/c.
2. Głupie przeróbki to podmnienione spiryty i nie wiem w czym Ci one przeszkadzają, bo niczego nie zasłaniają, a to po prostu inaczej ułożone piksele.
3. Wybacz, ale my w przeciwieństwie do Ciebie, nie mamy postaci na 100+ lvlach i gówno samymi sdkami zrobimy.
Przykład:
97 paladyn ma 1075 hp
4 postaci magiczne + 1 knighta = combo za ~ 500 hp, jeżeli wszyscy trafią sd i knightowi wejdzie duży hit.
Dodajmy do tego 3 dsy i 1 fe = combo zwiększa się o jakieś 350 hp...
4. Ten filmik to TRAILER! Mój poprzedni film "pełnomertażowy":
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=81719 ,w którym jako pierwszy użyłem Cobrastyle i sądzę, że autorowi "arcania-kyra" się spodobał i wykorzystał go u siebie, ale oczywiście moge się mylić. I nie dziwię, że Ci się pardziej podobał skoro porównujesz trailer do pełnego filmu.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem