Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 10:55   #79
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomektrz
Założyłem sobie nową postać, więc chwilowo gram na Rooku. Gdy szedłem na trolle (droga do MinoHell) zauważyłem po drodze 2 kamienie identyczne z tym, na którym respi się ten wolf.
Ale takich kamieni, o czym napisałeś dalej, jest sporo na Rookgaardzie: choćby na bagnach, zaraz niedaleko wieżyczki trolli albo w samym centrum miasteczka, koło sklepu Toma.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomektrz
Może tam trzeba położyć tego wolfa, aby otworzyć drzwi do MM czy coś... takich kamieni jest pełno na Rooku, ale te mnie zainteresowały, bo są po drodze do MinoHell. Sam nie próbowałem z wolfem, bo mam dopiero 4 lvl i spotkanie z orc spearmanem mogłoby skończyć się dla mnie dość niemiło.
Jakoś nie bardzo widzę związku tych kamieni z sobą, mino-hell, czy całym tym zagadnieniem. Oczywiście, jednak sprawdzić można - czemu nie.

Ja tylko tego już nie sprawdzę, bo niedawno wchodząc w nocy do Tibii otrzymałem komunikat, że stan serwera został cofnięty o kilka godzin, a jak zauważyłem, wszystkie przedmioty (szafki, korytka itp. porozwalane przez noobów) zostały zresetowane, a ja, dzięki temu straciłem dwa takie "specjalne" wilki (po 100oz), które na czas grania trzymałem pod drzewem, a tylko chowałem je do plecaka, kiedy wiedziałem, że będzie serwer save. A teraz nie bardzo chce mi się i nawet nie bardzo mogę (brak czasu) iść znowu po nowe ciało wilka. Może jutro lub kiedy indziej. Zatem, może to ktoś inny sprawdzi?

Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem