Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 11:17   #1
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Smutny Mateo - najwiekszy noob hiberny- filmy!

No, więc opowiem całą histori i dam filmy...
Stałem sobie w depo i czekałem na jakiegoś low lvla (30-40 sorc) którego mogę zdjąć i loot mieć, a obok mnie zalogował się Mateo (101EK) i po paru sekundach przed depo pojawił się BP pobiegłem zobaczyć co w nim jest, a co było? Steel boots, 10 bp UH, 9 bp MF, bp GFB, bp EXPLO, 6k w platynie, 9 Sword Ringów, 4 Might Ringi, Time Ring, Enargy Ring i różne śmieci. W pare sekund odepchnąłem BP na skrzynke w depo i przy niej stanąłem, włożyłem BP do depo i byłem pewny że to BP tego 101 lvla, a ja mam mase kasy, ale gość prosił, mówił że jest pijany i że mu przypadkiem upadł, jako że ja tu nie gram to mu zacząłem oddawać. W sumie oddałem mu ~95k (to jest na 1 filmiku). Został mi ~15k! On mi obiecał że nikt mnie nie będzie bił i że pogada z tymi co mnie już huncą. Pogadał z jednym z nich. Gość powiedział że nie będzie już lał. Mając już >niby< spokój zobaczyłem jak 41 druid (red skull) zabija 51 MS na 2 SD i pobiegłem za tym 41 druidem (po tym jak zabrałem loot z sorca ) i wtedy Mateo i jego koledzy zaczeli gonić mnie i lać. BP i boh wysłałem parcelem, a potem padłem (5 gości na wyższych lvl nie potrafiło mnie trapnać, ani zkombować!). Tak właśnie się kończy moja historia o tym że nie należy pomagać H-lvl. Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl. Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój< Wziąłem sobie tylko 15k (oddalem 95), a on ciągle mówił że >dzieki, dzieki, nie masz hunta<, a potem mnie zabił. Tibia jest coraz gorsza, 3 lata temu mało osób by tak zrobiło...
Za to wy macie dwa niezłe filmy
Film jak oddaje kase:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9907
Film jak mnie zabija(nieudolnie):
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9909

---------------------------------------
To pisał Mentter. Nie mam własnego konta na Tibia.pl

hide jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.