Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 11:33   #345
sebek polaczek
Użytkownik forum

sebek polaczek's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2006

Strzałka Pacera

PaCeRa
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patimrok
Pacera
1. Najcześciej Brazylijczycy ( ),Polacy, żadnych więcej aż tak dużo nie ma
2.Polaków dużo (przynajmniej w Carlin)
3.Za runki tak jak na innych światach czyli HMM-1k, UH i GFB-2k, SD-4k, a itemy np FS-18k(raz widziałem za 15k), knight armor-18k, boh-70-75k, spike i serpent sword około 2k (uwaga ceny itemków narazie spadają, jest drogo, bo to nowy świat
4. To zależy na kogo się trafi wiadomo niestety najcześciej zabierają ludzie potworki i loot (najcześciej to br, ale polacy też się zadrzają ), ale ja nie (no czasami się może zdarzyć, ale rzadko chyba, że mnie jakiś noob wkurzy)
5.PK zero, bo non-pvp
6.To zależy od godziny najlepiej grać jak najwcześniej, a tak od 16:00 pełno przed depo, pełno spawnów zapchanych, a w sobote i niedziele to chyba nie da się grać-pełno ludzi nawet od wczesnych godzin
7.Hm dawno nie byłem na rooku, ale mój kolega był i chyba jak na każdym serwerze jest przeludniony
8. Mój pierwszy serwer, myśle, że było by dobrze gdyby większośc br i polaków nie panoszyła się na tym serwerze

tera sie zmieniło pewnie pisałeś przed dawnym updatem

Awięc tak najswięższe wiadomosci

1.Najwiecej brazylijczykuw polakuw terz mało nie jest ostatnio server stracił na populaności niema kolejek
2.dużo polakuw
3.
--tera bp of hmm (min 1,8-2k max)
-- s-około 5-7k
--crown armor 15k moze miej jak ktoś utarguje
--knight armor 4k-6k
--knight legi (żadko lecą zadko kto lotuje)(więc 17k-20k)
--p armor w sklepie sprzedajesz za 400 a ludzie na trade sprzedają za 300 LOL?
--p legi kolo terz 400-500gp
--golden armor spadła cena ostatnio do 60k-70k
--royal helmet 40k-w zwyz chyba ze utargijesz nizej niz 40 ja kupiłem za 35 ale to sie żadko zdaża
--boots of haste 40k-4..k
dobra zadużo
4.Atmosfera (ujdzie w tłumie) brazylijczycy wszystkich wkuzają zciogają potworki zabijają innych (nie pk) kradną loot'y polacy dobrzy też nie są odobnie ale niewrzycają spearuw do wody albo bagna
5.NoN-pvp
6.Ogulnie mało osób nieladuje sie lista niekturzy hight levele mają pozajmowane miejscówki ale zawsze sie znajdzie miejsce dobre do expienie
7.Na rook'u dawno niegrałem więc niewiem ale musle że mało(<=ta wiadomośći może być nieswieża)
8. to mój drugi server brad zaczoł grac bo kolega grał moż ebyć spoko ale zadużo br'ów 2 razy bana zarwalem przez mojego brata w stosunku do brazylijczykków i sweedesh'ów

Pozdro for all
sebek polaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem