Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 11:37   #213
Zuvuxon
Użytkownik forum

Zuvuxon's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zuvuxon
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 75
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
Zuvuxon ma numer GG 4627032
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łolek
Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany.

@Azeris
Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:->
Widac ze nastepny glupi post i osoba ktora nawet nie wie ze on mieszka w polsce a galt'ar w angli.

@Nimuro
Masz zbyt niewyparzona buzię. Nie bede z toba dyskutował : |

btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie.

Ostatnio edytowany przez Zuvuxon - 13-07-2006 o 11:39.
Zuvuxon jest offline