Temat: DS na Dragona
Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 12:28   #22
dreggi
Użytkownik Forum

dreggi's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zala Milis
malo, dsy sa po to by blokowac draga a ty i tak bedziesz musial sie wysluzyc runami
noob blx? Ja na Ank blokuje draga (czytaj uciekam po skosie). A DSy go bija i spokojnie zabijają. Czase raz musze sio sobie od GFB zrobić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
nie pamietam dokladnie ale potrafia przylozyc nawet 60+ ale nie licz ze same poloza draga
kolejny noob blx?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P@wcik
DS potrafi przywalic nawet 100+ w draga ,więc dwa same sobię doskonale dadzą radę ew. HMM żeby dobić.
nareszcie ktos inteligentny;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podkładka
Dzięki.Chcę wziąć także 2 SD, ale to będzie chyab zbędne, tylko HMM wziąć?Chociaż 1 mogę wziąć na dobitkę, nie?
Możesz wziac ale będzie to zbedne. Summonujesz 2 dsy i lurujesz draga. Scvhodzisz pietro niżej/wyzej i drag przezuca sie na dsy. Wchodzisz zaznaczasz draga i czekasz. Jak bedzie zwiewał możesz walnac kilka hmm i po krzyku.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
To ja mam pytanie: Jestem drut 30lvl, 38mlvl. Chce pohuncic dragi na ank resp poludniowy (jeden drag). Wale tylko z hmm. Chce max. ilosc expa. Czy wystarczy 1 DS czy 2 stawiac?
Ja proponuje 1 DS blokujacy i bic z Vis + rózga (w twoim prtzypadku moonlight rod), albo robić tak jak napisałem wyżej. pozdro.

Ostatnio edytowany przez dreggi - 13-07-2006 o 12:29.
dreggi jest offline