Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
(..) poprostu cała sytuacja mnie denerwuje i cały ten PiS, obecnie wywalili z rządu jednynego człowieka, który budził zaufanie - p. Marcinkiewicza...
|
I takie coś mnie denerwuje!
Marcinkiewicz SAM zrezygnował ze stanowiska premiera Rzeczypospolitej Polski...>.<
Niedosłyszy i powtarza.
Odnośnie tematu:
Lepper ministrem rolnictwa - Ok... zna się na tym, ale wicpremierem..? Ehh, no cóż rząd nie jest idealny...
A teraz odnośnie tego, że w mediach cały czas krytykują:
Czy jak rządziła kur*a lewica to oni coś złego powiedzieli? Cały czas krytykowali? Czy był program Majewskiego, który cały czas naśmiewał się z polityków? NIE!
Medią nie jest na ręke władza PiSu... Tak samo lewicy...Myślicie, że ona nie wywiązała się z PZPRu? Założyciele SLD to byli PZPRowcy... A ich się kur*a nie krytykowało...Obecny rząd chce tych byłych "agentów SB" upublicznić...Więc nie ma się co dziwić, że lewicy to nie na ręke...
Wszyscy, którzy się nie znają zbytnio na polityce od początku "pluli" na ten rząd nawet jeśli zrobili coś dobrego, to media tego nie pokazywały. Ja bym proponował każdemu z was przynajmniej RAZ oglądnąć całe obrady sejmu...
W zupełności zgadzam się z Chesterrem (?)
To by było na tyle...
Mam nadzieję, że nie spotkam się od razu z masą wyzwisk i złych notek na mój temat "Bo on jest be!11 i nie mysli tak jak my !!111" ...