Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 16:10   #2596
adrianeczeqq
Użytkownik Forum

adrianeczeqq's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Chopins
ej możecie mi powiedzieć czy na 27 lvl sorca 31 mlvl (eq:k armor, p legi(co z tego że cienkie), crus helmet, wand of cosmic energy, crown shield) mogę poexpić na DC bez zużywania większej ilości run i manasów??(mam do dyspozycji GFB i HMM(oczywiście UH) a jak nie o czego zejdzie najwięcej???) na razie expiłem na GL ale troche mi sie już nudzi... Aaa... i jeszcze jedno... jakie hity zadaje mniej więcej Monk i Dark Monk??mam tam expić na manashieldzie??
mozesz spokojnie expic, moj kolega expil z monkiem i bil jakies 10-15k/h jedzenia tam jest pod dostatkiem ale jesli nie chcesz czeak dlugo na mane wez z 3 bp manasów poniewaz potwory maja duuzo hp(bandit 245)
jezeli chodzi dark monka najlepiej wziasc monka jako blokera lub orca lidera bije on hity czasem 50+ i wez dwarven ringa bo assasin upija i bije hity tez 50+

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matiiii
Eq-Oricsh Axe, Guardian Shield, Plate Armor, Plate Legs, Solider Helmet, Leather Boots.
Mam 12 lvl i 1 mlvl. Moge kupic Bp of Ihs.

Moge isc na Tarantule i Beholdera?
mozesz isc ale z duuza iloscia ih i z takimi skilami i taka bronia bedziesz dosc dlugo bil mnie osobicie przy skilach 70 shielding i medusa shield tarantula walnela za 63 odnosnie beho najlepiej tego kolo kazoo ale i tak bedzie ciezko
adrianeczeqq jest offline   Odpowiedz z Cytatem