Mnie w*****a dzisiejsza polityka: kiedys (za rzadow SLD) jakos malo bylo szumu wokol stanowisko, dopiero pod koniec nastapil powazny rozpad. Teraz przez 8 miesiecy jedyne co zrobiono to kilka poprawek do ustaw, becikowe, nowa droga dojazdowa do podjazdu pasla X, nowy pociag pospieszny relacji posel Y-Warszawa, reszte czasu PiS na czele z p.Gosiewskim(zwanego jeba.nym karakanem) i panami Kaczynskimi prowadzi "tajne" gierki polityczne, intrygi majace na celu wyjebanie z kazdego stolka ludzi z poza "nowej Grupy Trzymajacej Wladze".
Szczerze mowic mnie wali to, ze ludzie z SLD byli jakomis SBkami kilkadziesiat lat temu. Wiadomo-ludzie sie zmieniaja, pozatym kazdy chyba moze zostac bylym "agentem" wystarczy pogadac z kim trzeba w IPN. Nie powinno byc takiej dyskryminacji nawet jesli chodzi i gejow(chociaz nie popieram homoseksualizmu). Mam dosyc bojowek mlodziezy nazi... wszechpolskiej, ktore zajmuja sie biciem, oczernianiem itp. kazdego kto nie jest:bialym katolikiem, koniecznie hetero, nie chodzi do klubow, slucha TYLKO muzyki klasycznej i arki noego.