Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta.
Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania.
Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy!
Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie.
Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej

Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą
>TUTAJ<.
Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz.
Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;*
I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;*