Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2006, 22:24   #393
Shaman
Zbanowany

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe

Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
Shaman ma numer GG 6606578
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bacik_
Po 1
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki )
Po 2
Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara
Po 3
Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej.

A co do Yebra
To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami.
KThxBye

Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie.
Okrojone masz info, nie wyjebal mnie Holender tylko Sphyr Myth(tak to sie chyba pisalo) To byl przyjaciel mojego latającego Holendra i kiedy Eewout mial kickanapisal do niego zeby wbil na chwilke i wyszedl z tombu No i wyszedl, tylko przy okazji wzial seta z chara A nabral bardzo duzo, bo mialem red skulla i powinal p seta, fsa, dragon shielda Reszte mialem w Xanthippe i moim domku Tak wiec, stfu A tak poza tym: xx:xx Untora: if i dont remember who pay my pacc xx:xx Untora: its reasnon toban
[Ja tez mam nadzieje, ze spotkamy się na nowym, milo bedzie kolejny raz Cie zabic ]
PS: 16 letni blondyni są najlepsi^^

Ostatnio edytowany przez Shaman - 13-07-2006 o 22:26.
Shaman jest offline   Odpowiedz z Cytatem