Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2006, 05:20   #1
Idler
Użytkownik Forum

Idler's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Myszków

Idler ma numer GG 6621123 Idler ma login Tlenu idler_1987@tlen.pl
Strzałka NIE dzieciom neostrady!(?)

Na początku nie wiedziałem jaki jest cel tej akcji i myślałem, że dotyczy ona wyłącznie osób takich jak ja (posiadających neostrade ). Z ciekawości poszukałem w google o co właściwie chodzi i natknałęm się na tą stronkę: http://dziecineo.prv.pl/. Szczerze mówiąc ulżyło mi gdy doczytałem się, że akcja owa dotyczy osób (właściwie dzieci), które nie potarfią "zachować" się na forum, a swoje wypowiedzi piszą z rażącymi błędami ortograficznymi. Jestem pewien, że większość osób na tym forum posiadających w opisie "userbar" wspierający akcje zasługuje na miano trolla .
"Celem akcji jest zwiększenie uwagi na beztroskie dzieci, nie zwracające uwagi na panujące zasady, brak kultury, często rażące błędy ortograficzne. Osoby takie należy zgłaszać do administratorów i moderatorów forów, grup dyskusyjnych i innych społeczności internetowych, a nie zwalczać samemu."
Jestem za przeprowadzeniem takiej akcji na forum tibia.pl, ale wiem, że w rzeczywistości nie ma to najmniejszych szans. W rezultacie pewnie zostanę zbesztany wypowiedziami w stylu: "czeko siem ftroncash!!!!!11 nieh kaszdy pisze jak hce!!!!!!!!!!111". Obawiam się także, że większość osób przed wypowiedzeniem się tutaj nawet nie przeczyta tego post'a.
Na koniec apel do "dzieci neostrady" które nie chcą być już kojarzone z tym określeniem .
1. Zanim wypowiecie się w temacie przeczytajcie poprzednie wypowiedzi!
2. Piszcie posty dotyczące tematu!
3. Przed wysłaniem nowego posta sprawdźcie go dokładnie przy pomocy słownika!
4. Nie urządzajcie sobie prywatnych pogawędek na forum (od tego są komunikatory)!
Te cztery rady powinny wystarczyć na początek .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.