odpowieadam na pytania z tego tematu które (prawdopodobnie) nie mają odpowiedzi
1. Co było przed Big Bangiem?
odp. Nicość, brak czasu, brak materii, nic nic nic i jeszcze raz nic choc to niemożliwe do wyobrażenia przez człowieka
2. co jest za wszechświatem?
odp. patrz odpowiedz punkt 1
reszty nie pamiętam teraz coś ode mnie
1.wszechświat posiada 11-13miliardów lat więc jest młody nawet w stosunku do ziemi (5 miliardów lat) może komuś to pomoże
2.czarna dziura tyle sprzeczności, taki tajemniczy objekt co w środku? nie zobaczymy bo pochłania czas światło materię (a nic nie jest szybsze od światła) czarna dziura (dla tych co nie wiedzą) jest najpotężniejszym ciałem we wszechświecie.
3.są różne rodzaje gwiazd i nie każde są takie jak nasze słońce np. (nie pamiętam nazwy) wyrzuca wielkie CHMURY materii (xtra efekt) i jest 100 razy większa od naszej gwiazdy.
4.jeśli życie istnieje życie pozaziemskie to tylko na księżycu nie pamiętam jakiej planety o nazwie Europa xD ponieważ pod lodem mieżącym pare kilometrów (-170*c sux!) jest woda prawdopodobnie nawet ciepła w skutek wybuchów wulkanów a jeśli życie ma się rozwinąć to na tytanie( o tym gdzieś już mówiłem)
5. co do UFO to może być nawet PTAK a nie wiecie co to! UFO = niezidentyfikowany obiekt latający
NAL = niezidentyfikowany obiekt pływający
RE UP:
a skąd wiesz że ufoki się też nie lały jak głupie?