Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2006, 09:03   #139
MInDeK
Użytkownik forum

MInDeK's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Starachowice

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mindslayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brutality
Świat: JULERA
Poziom: 85+
Skille: 91/66
Poziom mag.: 19
MInDeK ma numer GG 5275035
Pergamin No nie

Poco no poco sie nooby wypowiadaja o dragach ktore Nigdy go nie widzialy.
Ja gralem Palem 85 rp tera gram knightem 66ek i moge sie wypowiedziec o tych 2 profesjach co lepiej na dragach i od ktorego lvlu.

Palek-Mozna expic od 40 lvlu [mozna i wczensiej wiadomo ale nie opalcalne i niebezpieczne].D-lair od 50+ i lepiej chyba ze dajesz rade czasem z 4 dragami na wejscie to i od mneijszego Ale tak naprawdę na 50 okolo polecam vampy a dragi na 60+ bo wtedy sie często zwraca,nizely exp i mozna juz Miare bezpeicznei expic.Pisze tak oniewaz wiele osob na nizszych lvlach mysli ze jak kto ma np 50 lvl to on juz jest niepokonany a to bzdura bo tak naprawde 100 lvl nie jest duzy i latwo zginac wystarczy dluzszy lag i zgon.
LooT jest poje bany z dragow poniewaz czasem malo co wyelci ze jest sie ze tak powiem w dupe Np.mi na 80lvlu sie czasem i nei zwrocilo zrobilem 150k expa a wypadl mi dragon hamme-.-. A czasem posiedze 2 godiznki i wypadnie np.d shield, 3 wandy [leca czesciej niz d hammer czy serpent-prznajmniej mi]

Knight-Prawie nigdy sie nie opalca solowac.Mozna oczywiscie zsolowac draga i na 20 ale poco to robic jak sie nei opalca i jest sie w dupe chyba ze jacys idioci aby sie tylko chwalic ze expia na dragach na 20 lvlu [nooby].
Na 60+ lvlu sie zwraca czasem ale glownie jest sie w dupe.
Ktos mi pewnei zaraz wyjedzie z tesketm ze on to ma 50 lvl i mu sie zwrocilo z dragow...
Osttanio siedizalem na dragch knightem przez pareg dozin i bylem sporo w dupe bo sie nei zwrocilo wypadl mi chyba d shield .
A raz mi wyapdlo w 30 minutek d shield i 3 wandy. [bardzo zadko tak wypada]
Knightem oplaca sie blokwoac dragi [lepiej gsem jesli chchemy tez troche expa] ale jak idziemy glownei po loot o bs + df.Knight jak umie blokowac i nei dostawac fire wawow to nic nei tarci a jak ma druia w tamie to mzoe go leczyc exura sio.
Jesli chdozi o loot to idzie sie wiadmo na fuksa ale lepiej ma knight na wyzszym blokwoac bo nic prawie nei traci juz wiecej wteyd palek traci a loot czasem podpieprza knight jak nieuczciwy bloker a wiec lepiej z knightem palom nei chdozic chyba e kumpel zaufany.

Z gory za błędy przepraszam jak zawsze

Ostatnio edytowany przez MInDeK - 14-07-2006 o 09:04.
MInDeK jest offline   Odpowiedz z Cytatem